BlogitTietovisatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan allez käännös ranska-suomi

  • vauhtiaEtenette niin hurjaa vauhtia, että emme ehdi ajoissa nostaa kättämme äänestystä varten. Vous allez à une telle vitesse que nous ne pouvons lever nos mains à temps pour voter.
  • anna mennä
  • hop hopHänen olisi pitänyt mennä suoraan komission puheille ja sanoa: "No niin, hop hop, vapauttakaa määrärahoja tutkimuksen puiteohjelmasta ja tehkää se välittömästi! Il aurait dû se rendre tout de suite à la Commission et déclarer: "Allez, débloquez des fonds du programme-cadre pour la recherche, et tout de suite!"
  • hopi hopi
  • no niinNo niin Eurooppa ja komissio, sanoista tekoihin. Allez la Commission! Agissons! Jos se olisi mahdollista, sanoisimme puheenjohtajavaltiolle: "No niin, tehkää se sopimus." Si nous étions dans cette position avantageuse, nous dirions à la présidence: «Allez, trouvez un accord». Hänen olisi pitänyt mennä suoraan komission puheille ja sanoa: "No niin, hop hop, vapauttakaa määrärahoja tutkimuksen puiteohjelmasta ja tehkää se välittömästi! Il aurait dû se rendre tout de suite à la Commission et déclarer: "Allez, débloquez des fonds du programme-cadre pour la recherche, et tout de suite!"
  • pliisPliis, voitko antaa sen?Lopeta, pliis, tuo.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja