ReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmatBlogit

Sanan amener käännös ranska-suomi

  • tuodaToiseksi, jos halutaan rauhaa, on mietittävä, kuka rauhan voi tuoda? Deuxièmement, si il faut penser la paix, qui peut amener la paix ? On paljon parempi tuoda työ ihmisten luo kuin ihmiset työn luo. Il vaut beaucoup mieux amener le travail aux gens que les gens au travail. On tullut aika kerätä sirpaleet ja tuoda Somaliaan sisäinen rauha. Le moment est venu de réparer les dégâts et d'amener la paix entre les Somaliens.
  • johtaaKitsastelu tänään voi johtaa monenlaisiin kustannuksiin tulevaisuudessa. Notre parcimonie d'aujourd'hui risque de nous amener à faire demain toutes sortes de dépenses. Ehkä tämä johtaa aikanaan rauhanprosessin tukemiseen ja neuvotteluihin. Cela pourra peut-être les amener petit à petit à soutenir le processus de paix et à négocier. Albanian kriisi voi johtaa meidät nyt kolmeen poliittiseen päätelmään. Aujourd'hui, la crise albanaise peut nous amener à trois conclusions politiques.
  • laskeaEi voi olla niin, että halutaan laskea äänestysikärajaa 16 vuoteen ja toisaalta sanoa, että alle 18-vuotiailta ei saa ottaa tietoja sormenjäljistä. On ne peut vouloir amener le droit de vote à seize ans et, d'un autre côté, déclarer qu'on ne peut relever les empreintes digitales d'un jeune de moins de dix-huit ans.
  • laskea lippu
  • viedäUuden parlamentin tehtävä on viedä prosessi loppuun. C’est le prochain Parlement qui devra amener le processus à sa conclusion. Maatalouden alalla on sanonta: voit viedä hevosen veden ääreen, mutta et voi pakottaa sitä juomaan. Comme on dit dans l'agriculture: on peut amener le cheval à la source, mais on ne peut le forcer à boire. Haluaisin siis viedä hänet johonkin, missä kansallishenkeä ei ole ollenkaan. Voisimme katsoa, mihin se johtaa. Eh bien, j'aimerais l'amener dans un endroit où il n'y a aucun patriotisme pour qu'il voie ce que cela donne.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja