TV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan arrêt käännös ranska-suomi

 • pysäkki
 • käsky
  1800-luvulta lähtien on ollut selvää, että punainen valo on käsky pysähtyä. Depuis le 19e siècle, le feu rouge est utilisé pour indiquer qu'il faut marquer l'arrêt. Kun tilanne jatkui uhkaavana eikä poliisin käskyjä noudatettu, poliisi joutui käyttämään kaasusumutetta. (mtvuutiset.fitietokoneen konekielinen käsky
 • päätös
  Mielestäni tämä päätös on erittäin selkeä. Je pense que cet arrêt est très clair. Kuten tiedätte, meillä on nyt asiasta tuomioistuimen päätös. Vous savez que nous disposons aujourd'hui d'un arrêt. Päätös on ollut olemassa, mutta silti lentoyhtiöt välttelevät maksamista. Nous avons obtenu cet arrêt, mais les compagnies aériennes refusent toujours de payer.
 • pysähdys
 • pysäkki seisake
 • seisokki
 • sulkeminen
 • torjunta
  Meidän on lopetettava vääränlainen terrorismin torjunta. Nous devons arrêter la guerre inadmissible contre le terrorisme. Terrorismin torjunta ei ole pelkästään rikollisten jahtaamista ja pidättämistä ja uhrien lohduttamista. Lutter contre le terrorisme signifie plus que poursuivre et arrêter les criminels et réconforter les victimes. Ensiksikään missään mietinnön kohdassa ei sanota, että rasismin torjunta tarkoittaisi maahanmuuttotarkastusten poistamista. Premièrement, mon rapport ne mentionne nulle part que la lutte contre le racisme signifie l' arrêt des contrôles à l' immigration.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja