VaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisat

Sanan bienvenue käännös ranska-suomi

 • tervetulotoivotus
  Arvoisa puhemies, aivan ensimmäiseksi lämmin tervetulotoivotus Espanjalle sen aloittaessa puheenjohtajakautensa. Monsieur le Président, je tiens tout d' abord à souhaiter la bienvenue à la présidence espagnole. Vilpitön tervetulotoivotus komission jäsenelle Fülelle ja parhaat menestyksen toivotukseni hänen tulevassa työssään. Je souhaite sincèrement la bienvenue à M. le commissaire Füle, et je lui présente tous mes vœux de réussite dans son travail futur.
 • eipä kestä
 • eipä mitään
 • ole hyvä
  Irlannissa lampaankasvatusala on hiipumassa, ja moni kasvattaja on jättämässä alan. Sen vuoksi näiden toimenpiteiden ja kustannusten pakottaminen alalle tähän aikaan ei ole hyvä asia. En Irlande, le secteur ovin est en plein démantèlement, beaucoup d'éleveurs quittent l'industrie et dès lors, l'imposition de ces mesures et de ces coûts n'est pas la bienvenue. Tässä lippusi, ole hyvä.–Kiitos, ruoka oli hyvää. –Ole hyvä.
 • tervehtiminen
 • tervetuloa
  Tervetuloa, arvoisa komission jäsen Šefčovič! Bienvenue au commissaire Šefčovič! Tervetuloa Euroopan parlamenttiin! Bienvenue au Parlement européen! Kiitos ja tervetuloa parlamenttiin! Merci et bienvenue en ces lieux !
 • tervetuloa!
 • vastaanotto
  Lääkärillä on vastaanotto klo 8–15.Psykiatrin vastaanotto, hotellin vastaanotto, avaran vastaanotto

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja