ViihdeBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan carte käännös ranska-suomi

  • kartta
    Se tarkoittaa, että Euroopan kartta menee uusiksi. Si cela se produit, cela signifiera que la carte d'Europe se trouvera redessinée. Jopa valtioiden sijoitusrahastoja luovien maiden geopoliittinen kartta on muuttumassa. Même la carte géopolitique des pays qui établissent ces fonds se modifie. Hiljattain löydetty kartta, jonka hän piirsi Versailles'ssa, esittää valtoja, ei brittiläisiä ja ranskalaisia dominioita. Une carte dessinée de sa main à Versailles qui a été récemment découverte montre des royaumes arabes, et non des possessions britanniques et françaises.
  • kortti
    Missä on maahanmuuton sininen kortti? Où est la carte bleue pour la migration? Muille meidän pitäisi antaa silloin tällöin punainen kortti. Nous devrions de temps en temps donner aux autres une carte rouge. Tästä huolimatta ainoastaan 12 prosentilla Euroopan kansalaisista on tällä hetkellä tällainen kortti. En dépit de cela, seuls 12 % des Européens possèdent actuellement cette carte.
  • menukortti
  • pelikortti
  • ruokalista
    EU:ssa ajatellaan usein, että yhteisön säännöstö on kuin -ravintolan ruokalista, jolta voi valita itselleen mieleiset vaihtoehdot. Souvent, au sein de l’Union européenne, nous estimons que l’acquis communautaire est un menu à la carte dans lequel nous pouvons choisir ce qui nous plaît.
  • menu
    kolmen ruokalajin menu
  • merikortti
    Tuntuu siltä, että merikortti on hukassa. Les cartes de navigation semblent avoir disparu.
  • postikortti

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja