VaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan changer käännös ranska-suomi

  • muuttaaHamas ei voi muuttaa menneisyyttään, mutta se voi muuttaa ja sen on muutettava tulevaisuuttaan. Le Hamas ne peut changer son passé, mais changer son futur, cela il le peut et il le doit. Meidän ei pidä muuttaa yhtään mitään. Nous ne devons absolument rien changer. Väestörakenteen tosiasioita ei voi muuttaa. Il n'est pas possible de changer la démographie.
  • vaihtaaSallikaa minun nyt vaihtaa kieltä. Permettez-moi à présent de changer de langue. Meidän täytyy vaihtaa määrätietoisesti suuntaa. Nous devons résolument changer de cap. Nyt on mielestäni aika vaihtaa menettelytapaa. Je pense qu'il est désormais temps de changer de tactique.
  • heilahtaa
  • muuttuaTulevaisuudessa voimme kuitenkin muuttua. À l’avenir, oui, nous pouvons changer. Tilanne voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Cette situation pourrait cependant changer à l’avenir. Asenteet saattavat muuttua uusien tilanteiden myötä - niiden on joka tapauksessa pakko muuttua. Certaines attitudes pourraient changer au vu du nouveau contexte international - en tout cas, elles devraient.
  • vaihtuaValinnat ja mieltymykset voivat myös vaihtua. Les choix et les préférences peuvent également changer. (liikenne)valo vaihtuiProjektin vetäjä vaihtui kesken kaiken.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja