TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeBlogitTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan dehors käännös ranska-suomi

  • ulkonaUlkona on jäistä - se on vaara. Il y a du verglas dehors - c'est un danger. Samaan aikaan ei voi olla sekä sisällä että ulkona. On ne peut pas être à la fois dedans et dehors. Olisi hullua väittää, ettei ulkona sada. Il serait absurde de nier qu' il pleut dehors.
  • ulosTarvittiin se, että entinen kollegamme Pierre Schori heitettiin sieltä ulos, ennen kuin sanktiot otettiin käyttöön.. Cela suffisait jusqu'à ce que ce collègue, Pierre Schori, soit jeté dehors avant l'entrée en vigueur des sanctions. Katsoin ulos ikkunasta ja näin kaupungin, jonka läheisyydessä on erittäin suuria laitureita, jotka näkyvät myös huomattavan korkealta. J'ai regardé dehors à travers le hublot et j'ai vu la ville, dans les faubourgs de laquelle se dressaient de vastes hangars, visibles même à cette altitude considérable. Muutoin hänet katsotaan laittomaksi maahanmuuttajaksi ja häntä kohdellaan ei-toivottuna kohteena, joka voidaan vangita jopa 18 kuukaudeksi ja sitten heittää ulos maasta. Sinon, sa présence sera considérée comme illégale et il sera traité comme un objet indésirable, puni d'une peine d'emprisonnement pouvant aller jusqu'à 18 mois et jeté dehors.
  • luontoMulla on semmonen luonto, että perään en anna.
  • ulkoilmaelämä
  • ulkoilmassa
  • ulkopuolellaYhtä lukuun ottamatta kaikki ovat EU:n ulkopuolella. Tous ces territoires sauf un se situent en dehors de l'UE. Emme voi toimia YK:n kehyksen ulkopuolella. Nous ne pouvons agir en dehors de leur cadre. Niiden on pysyttävä kehyksen ulkopuolella. Ils doivent rester en dehors de ce cadre.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja