TietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmat

Sanan droit käännös ranska-suomi

 • oikea
  Vastakohtaispäätelmä on joka tapauksessa oikea. J'espère aussi que les droits de l'homme seront acceptés en dehors de l'Europe. Rikoslainsäädäntö on tässä yhteydessä oikea väline. L'instrument à la hauteur de cette tâche est le droit pénal. Demokraattisessa järjestelmässä on vasen ja oikea. Tant la gauche que la droite existent dans le système démocratique.
 • oikeus
  Oikeus turvallisuuteen on luovuttamaton oikeus, luonnollinen oikeus. La sécurité est en effet un droit inaliénable, un droit naturel. Kansainvälinen oikeus, yhteisön oikeus, kansallinen valtiosääntöoikeus Droit international, droit communautaire, droit constitutionnel national Mutta millainen oikeus tekijänoikeus oikeastaan on? Mais quel genre de droit est ce droit d'auteur?
 • suora
  Tie oli suora ja esteitä ei juurikaan ollut. La route était droite et il n'y avait pas beaucoup d'obstacles. Se on henkilökohtaisten oikeuksien suora ja avoin loukkaus. Il s'agit d'une atteinte directe et manifeste aux droits individuels. Terrorismi on suora hyökkäys vapautta, ihmisoikeuksia ja demokratiaa vastaan. Le terrorisme est une attaque directe contre la liberté, les droits de l'homme et la démocratie.
 • oikeustiede
  Me lakia harjoittaneet tiedämme, että oikeustiede on osa prosessia ja että kauppaneuvotteluissa on tapana perääntyä. Ceux qui ont pratiqué le droit savent que le droit se faufile dans les interstices de la procédure. Oikeusjärjestelmien erojen vuoksi oikeustiede ei ehkä ole paras esimerkki. Le droit n'est peut-être pas un bon exemple car nous utilisons des systèmes juridiques différents. Oikeustieteen tehtävänä on tuottaa tulkintasuosituksia oikeudellisiin ongelmiin.
 • etuus
  Kumoan todellakin tämän Euroopan parlamentin oikeuden yrittää ryöstää maaltani tuo etuus. En fait, je réfute le droit de ce Parlement européen à essayer de soustraire ce droit à mon pays.
 • lainsäädäntö
  Kansallinen lainsäädäntö tukee näitä oikeuksia. Les lois nationales garantissent ces droits. Meillä on täysin toimiva tekijänoikeuksia koskeva lainsäädäntö. Nous avons d'excellentes lois sur les droits d'auteur. Sovellettava lainsäädäntö on Nizzan sopimus. Le droit applicable est le traité de Nice.
 • laki
  Kerrankin laki on lähellä moraalia. Pour une fois, le droit rejoint la morale. Laki ja säännökset rajoittavat kuitenkin toimintaani. Toutefois, je suis tenu par le droit et la législation. Hyvä komission jäsen, sanoitte, että lakimme on elävä laki. Monsieur le Commissaire, vous avez parlé de notre droit comme d'un droit vivant.
 • oikeanpuoleinen
  Jotta asia olisi oikein monimutkainen, Ruotsissa on vasemmanpuoleinen raideliikenne ja Tanskassa oikeanpuoleinen. Pour compliquer réellement la tâche, on circule à gauche sur les rails suédois et à droite sur ceux du Danemark.
 • oikeanpuolinen
 • oikeisto-
  Tämä pätee sekä oikeisto- että vasemmistoenemmistöisiin hallituksiin. Cela s'applique aux gouvernements de droite comme de gauche.
 • oikeistolainen
  Totuus ei voi olla oikeistolainen tai vasemmistolainen. La vérité ne peut être ni de gauche ni de droite. Arvoisa puhemies, en ole oikeistolainen vain ajatuksiltani, vaan minä myös istun oikealla. Monsieur le Président, j'ai non seulement des convictions de droite, mais je siège également à droite. McCreevy puolestaan on oikeistolainen, ja hän antaa vanhuksille vuosittain 10 euroa. M. McCreevy est de droite et il accorde chaque année dix euros aux personnes âgées.
 • suora kulma
  Suoran kulman asteluku on yhdeksänkymmentä astetta.
 • uskollinen
  uskollinen koirauskollinen aviomiesuskollinen kumppani

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja