HoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan espace käännös ranska-suomi

 • avaruus
  Avaruus on uusi raja Euroopalle. L'espace est notre nouvelle frontière de l'Europe. Avaruus on yhteinen ja maailmanlaajuinen voimavara. L'espace est un atout commun et mondial. Avaruus on aina toimiva teollisen innovoinnin veturina. L’espace sera toujours un moteur d’innovation industrielle.
 • tila
  Tämän toteuttamiseksi meidän on harkittava mahdollisuutta luoda yhteisölle julkisen tiedottamisen tila. Pour y parvenir, il nous faut penser à créer un espace public européen des médias. Jos tila itsessään onkin virtuaalinen, siihen liittyvä vastuu on hyvinkin todellinen. Si l'espace est virtuel, la responsabilité, elle, est bien réelle. Uusi sopimus tarjoaa meille mahdollisuuden luoda todellinen vapauden, turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden tila. Le nouveau traité nous offre la possibilité de créer un véritable espace de liberté, de sécurité et de justice.
 • sanaväli
 • väli
  Tampereen ja Helsingin välillä on 173 kilometrin matka.Liina putosi patterin ja seinän väliin.Joulun–uudenvuoden väli
 • aukko
  tietoturva-aukko, muistiaukko, aukko puolustuslinjassaTämä kuva on otettu aukolla 8.
 • kyynärpäätila
 • paikka
  Näiden ihmisten on ymmärrettävä, että maailmasta on tullut paikka, jossa rangaistusten välttäminen ei enää ole sääntö. Il faut que ces individus sachent que le monde est devenu un espace où l'impunité n'est pas de mise. Olen myös tietoinen siitä, että tämä direktiivi ei ole sopiva paikka keskustella sisäilman epäpuhtauksista. Je suis consciente que cette directive ne constitue pas le domaine adéquat pour discuter de la pollution atmosphérique dans les espaces clos. Puheenjohtajavaltion työnä on yrittää tarjota paikka, johon ihmiset voivat kokoontua neuvottelemaan ja oikaisemaan näkemyksiään. La présidence a pour mission d’essayer de créer un espace au sein duquel les peuples peuvent se réunir pour négocier et aligner ces points de vue.
 • tyhjämerkki
 • välilyönti
 • välilyöntinäppäin

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja