TV-ohjelmatViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatReseptit

Sanan esprit käännös ranska-suomi

 • henki
  Schengenin henki on luottamuksen ja yhteisvastuun henki. L'esprit de Schengen est un esprit de confiance et de solidarité. Tämä ei kuitenkaan ole Nizzan henki. Mais ce n'est pas l'esprit de Nice. Mikä on tämän ehdotuksen henki? L’esprit de cette proposition?
 • haamu
  Kolkku-Kustaan haamun ajatteleminenkin sai ihon kananlihalle
 • sielu
  Hyvät parlamentin jäsenet, Euroopan unionilla todellakin on markkinoiden, valuutan, politiikan ja lainsäädännön lisäksi myös sielu ja henki. Car effectivement, Mesdames et Messieurs, l'Europe n'a pas seulement un marché, une monnaie, des politiques et des lois communes, elle a aussi une âme et un esprit. Missään ei näy ristin sielua.Hän on joukkueen sielu.
 • kummitus
 • aave
 • henkiolento
 • järki
  Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä." Ils sont doués de raison et de conscience et doivent agir les uns envers les autres dans un esprit de fraternité". Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, tätä päivää luonnehtii yhteisön terve järki ja luottamus Euroopan tulevaisuuteen. Monsieur le Président, Mesdames et Messieurs, nous vivons aujourd'hui un moment empreint d'un bon esprit communautaire et de confiance dans l'avenir de l'Europe. Käytä järkeäsi.
 • mieli
  Sun Tzu totesi, että sodassa on voitettava ennen kaikkea vihollisen mieli. Sun Tzu disait que le premier lieu où se gagne une guerre, c'est dans l'esprit de l'ennemi. Tekisi mieli sanoa, ettei niillä ole yhteisiä ongelmia, mutta itse uskon, että niitä on. La carte de chaque île est gravée dans les esprits de ceux qui y vivent. Hyvät naiset ja herrat, vakuutan teille, että mielipiteenne ovat tärkeitä ja että pidämme ne mielessämme jatkaessamme keskustelua. Mesdames et Messieurs, permettez-mois de vous assurer que vos avis comptent et que nous les garderons à l'esprit durant la suite de ce débat.
 • pää
  Katolta putosi lunta päähäni.Hän otti hatun päästään. — riisui hatunPäätähän tytöllä riittää vaikka miten pitkälle.
 • sanoma
  Kuulimme iloisen sanoman lapsen syntymästä.joulun sanoma
 • sielukkuus
 • tapap
  Tämä ilmaisee tietynlaista ajattelutapaa ja on myös tapa toteuttaa sitä. C'est là l'expression d'une tournure d'esprit particulière, mais aussi un moyen de l'imposer. On toinenkin tapa vetää raja: erottaa ne, jotka edustavat eurooppalaista henkeä, niistä, jotka eivät edusta sitä." Il existe une autre manière de fixer des limites: celle qui distingue ceux qui ont l’esprit européen de ceux qui ne l’ont pas.» Se on hyvin arvokas tapa toivottaa Bulgaria ja Romania tervetulleiksi EU:n demokratian kehittämisen periaatteiden mukaisesti. C'est une façon très honorable d'accueillir la Bulgarie et la Roumanie dans l'Union européenne dans un esprit de développement de la démocratie européenne.
 • ymmärrys
  Yhteistyö ja keskinäinen ymmärrys kaikkien jäsenvaltioiden välillä ovat ehdottomia edellytyksiä, jos haluamme, että meillä olisi jotain toivoa torjua rasismia tehokkaasti. Mon parti désapprouve l'esprit de clocher dont ont fait preuve certains États membres au cours du sommet de la semaine dernière.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja