TV-ohjelmatReseptitBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatHoroskooppi

Sanan excusez-moi käännös ranska-suomi

 • anteeksi
  Tämä on menetys teille, mutta suokaa minulle ja hänelle anteeksi. Vous y perdez au change, mais excusez-moi et excusez-la. Pyydän vielä kerran anteeksi tätä virhettä. Excusez-moi encore une fois pour cette erreur. Suokaa anteeksi, mutta te ette saa puheenvuoroa. Excusez-moi, vous n'avez pas la parole.
 • suokaa anteeksi
  Suokaa anteeksi, mutta te ette saa puheenvuoroa. Excusez-moi, vous n'avez pas la parole. Suokaa anteeksi, mutta tuo on asioiden liikaa yksinkertaistamista. Excusez-moi, ça, c'est un peu trop simple. Suokaa anteeksi, arvoisa puhemies, kysymys ei liity tähän. Excusez-moi, Monsieur le Président, il s'agit d'une question différente.
 • anteeksi anteeksi kuinka mitä
 • pahoittelen
  – Jäsen Mayol i Raynal, pahoittelen, mutta työjärjestyksemme on tässä erittäin tiukka: teidän on esitettävä pyyntönne kvestorikollegiolle eikä täysistunnolle. - Excusez-moi, cher collègue, notre règlement est très strict: votre demande est à faire auprès de la questure et non pas auprès de la plénière.
 • sori
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja