VaihtoautotViihdeTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan loin käännös ranska-suomi

 • kaukana
  Vuosi 2010 ei ole kaukana, mutta me olemme kaukana tavoitteestamme. 2010 n'est pas loin, mais nous sommes loin d'avoir atteint cet objectif. Todellisuudessa se on vielä kaukana niistä. C’est loin de l’être dans la réalité. Uudet jäsenvaltiot tulevat kaukana perässä. Les nouveaux États étaient loin derrière.
 • etäällä
  Tuolloin vähemmän kehittyneet alueet sijaitsivat etäällä rannikosta ja saivat hyvin vähän kansainvälistä huomiota. Les régions moins développées à l'époque étaient loin de la mer, et ont reçu très peu d'attention internationale. Valitamme aina sitä, että Eurooppa on liian etäällä kansalaisista, joten osoittakaamme heille täällä ja nyt, että kykenemme reagoimaan nopeasti. Nous nous plaignons toujours que l'Europe est trop loin de nos concitoyens, montrons leur, ici, aujourd'hui, que nous savons réagir rapidement. Laivasto on tähän saakka suostunut testaamaan laitteistoaan etäällä rannikkoalueilta sekä poissa merinisäkkäiden tunnetuilta lisääntymis- tai läpikulkualueilta. Jusqu'à présent, la Marine a accepté de tester ses appareils loin de la zone côtière et à l'écart des lieux de reproduction et de passage connus des mammifères marins.
 • etäälle
  Hän heitti herätyskellon niin etäälle kuin jaksoi.Elä itke neito rukka. Ei sua etäälle vieä, Ei vieä vesien taaksi, Saksanmaalle saatettane; Vieähän vähäsen maitse, Yli salmen saatetahan, Yli kynnyksen kylähän, Poikki pellon naapurihin; (Kanteletar
 • etäältä
  Olkoon kuinka vaan, tämän kiistan olisi oltava ratkaistavissa - erityisesti etäältä katsottuna. Quoi qu'il en soit, ce différend - notamment vu de loin - devrait pouvoir être résolu. Rakennus muistuttaa etäältä katsottuna ankkuroitua kuumailmapalloa, mutta lähempää se näyttäytyy paviljonkimaisena.
 • kauas
  Meidän ei tarvitse mennä kovin kauas. Il ne faut pas aller bien loin. Meidän on suunnattava katseet kauas tulevaisuuteen. Il faut regarder loin devant nous. Ehkä meidän ei edes tarvitse katsoa kovin kauas. Nous n'avons peut-être pas besoin d'aller très loin.
 • kaukaa
  Sitä varten ei tarvitse etsiä kovin kaukaa tai miettiä kovin paljon. Nous ne devons pas regarder ou réfléchir bien loin pour la découvrir. Meidän ei tarvitse etsiä kaukaa, koska ehdotukset ovat jo käsiteltävänä. Nous ne devons pas regarder loin car les propositions sont déjà déposées. Ei tarvitse hakea kaukaa todisteita Saddam Husseinin hallinnon julmuudesta. Il ne faut pas aller bien loin pour trouver des preuves de la brutalité du régime de Saddam Hussein.
 • pois
  Mennä pois tai tulla pois – sama se, kunhan vaihdetaan paikkaa!
 • poispäin

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja