TietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppi

Sanan maison käännös ranska-suomi

 • talo
  Eurooppa-talo tarvitsee lujia perustuksia. La maison Europe a besoin de fondations solides. Talo on tulessa ja tuli on sammutettava. La maison est en feu et il faut donc éteindre l'incendie. Omistajien pitää vain ottaa vakuutus siltä varalta, että talo palaa." Si une maison brûle, les propriétaires n'ont qu'à avoir une assurance".
 • koti
  Meillä on nyt yhteinen koti ja yhteinen tulevaisuus. Nous partageons aujourd’hui la même maison et le même avenir. Me kaikki olemme vastuussa siitä, että eurooppalainen kotimme on myös lapsiystävällinen koti. Nous sommes tous responsables de garantir que notre maison européenne est également une maison agréable pour l'enfant. Tehokas koti- ja koulukasvatus ala-asteelta lähtien on ensiarvoisen tärkeää. Une éducation efficace à la maison et à l'école, dès l'école primaire est primordiale.
 • kotitekoinen
 • liike
  Se on osoittautunut erittäin hyödylliseksi ja tärkeäksi liike-elämälle, koulutukselle ja kulttuurille. Aujourd'hui, il fait partie de la vie quotidienne dans les bureaux, à la maison, dans les écoles. heilurin toistuva liikeÄlä tee äkkinäisiä liikkeitä.
 • muotitalo

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja