ViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatBlogitReseptitVaihtoautot

Sanan monnaie käännös ranska-suomi

  • vaihtorahaMaksoin 20 euron setelillä ja sain vaihtorahaa 10 euroa ja viisi senttiä.Vaihtorahoista kertyy pieniä kolikoita, joita usein annetaan tipiksi tai kerätään ja viedään pankkiin.
  • kolikkoTurkissa on todellakin ollut 1. tammikuuta 2005 lähtien käytössä uusi kolikko, joka tunnetaan "uutena Turkin liirana". En effet, depuis le 1er janvier 2005, la Turquie a une nouvelle monnaie «la nouvelle lire turque».
  • pikkurahaKolikot ovat pikkurahaa.Miljoonat ihmiset tarvitsevat pikkurahaa päivittäin bussilla matkustamiseen, sillä lippukojeet toimivat vain kolikoilla. (HS.fiTuossa on kourallinen pikkurahaa.
  • rahaSähköinen raha ei tarkoita sitä, että rahaa luotaisiin. La monnaie électronique ne signifie pas que de la monnaie est créée. Yhteinen raha ei kuitenkaan ole itsetarkoitus. La monnaie unique n'est toutefois pas une fin en soi. Saksan markka on raha, jolla on komea menneisyys. Le mark allemand a été une monnaie au fier passé.
  • valuuttaLuvattiin, että uusi valuutta olisi vahva. On avait promis une monnaie forte. Toiseksi, euro on uusi valuutta. Deuxièmement, l'euro est une nouvelle monnaie. Valuutta on yhtä vahva kuin talous, jossa sitä käytetään. La force d'une monnaie est à la hauteur de celle de l'économie.
  • valuutta maksuväline raha

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja