ViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogit

Sanan naturel käännös ranska-suomi

 • luonnollinen
  Talous ei ole mikään luonnollinen prosessi. L'économie n'est pas un processus naturel. Tämä keskustelu on täysin luonnollinen. C'est un débat tout à fait naturel. Se on lasten luonnollinen elinympäristö. C'est le cadre de vie naturel des enfants.
 • luonnonmukainen
  Kalastusta on rajoitettava siten, että lohikannan kestävä luonnonmukainen uusiutuminen tulee turvatuksi. La pêche doit être limitée de manière à garantir le renouvellement durable et naturel des stocks de saumons. On syytä muistaa, että terveellinen ja luonnonmukainen ruoka on paras tapa torjua sairauksia, myös ylipainoa. N'oublions pas qu'une alimentation naturelle et saine est le meilleur moyen de lutter contre les maladies, y compris l'obésité et le surpoids. Luonnossa on mallia siitä, millaista on todella luonnonmukainen tuotantotalous ja mihin tähdätä ekologisella tuotesuunnittelulla. La nature offre un modèle de ce qu’est un véritable système économique naturel de production et montre ce qu’un projet de production écologique doit viser.
 • luontainen
  Sen luontainen historiallinen kumppani tässä valta-asemassa on Venäjä. Son partenaire historique naturel dans cette hégémonie est la Russie. Kaikilla on luontainen oikeus välttää tupakansavua työpaikoilla, aivan kuten lapsilla on luontainen oikeus välttää savua leikkipaikoillaan. Nous avons tous le droit naturel de ne pas inhaler de fumée de cigarette sur nos lieux de travail, tout comme les enfants ont le droit naturel de ne pas inhaler de fumée sur leurs terrains de jeux. Euroopan unionilla ja etenkin parlamentilla on luontainen taipumus ylisääntelyyn. L’Union et surtout ce Parlement ont une tendance naturelle à la surrèglementation.
 • luonteva
  Afrikka on EU:lle toisaalta luonteva kumppani kansainvälisissä yhteyksissä ilmastonmuutoksen torjunnassa. En outre, pour l'UE, l'Afrique est, dans le contexte international, un partenaire naturel dans la lutte contre le changement climatique. Tästä mielestäni löytyisi perusoikeuskirjalle varsin luonteva ulottuvuus, josta toistaiseksi ei ole puhuttu kovin paljon. Cela constituerait à mon avis une dimension tout à fait naturelle de la Charte des droits fondamentaux, dimension dont on n' a pour l' instant pas beaucoup parlé. Parlamentti ei kilpaile alueiden ja kuntien kanssa vaan on niiden luonteva yhteistyökumppani. Le Parlement n'est pas le concurrent des régions et des communes, mais son partenaire naturel.
 • normaali
 • spontaani
  spontaani fissio
 • sujuva
 • tavallinen
  Otan sen tavallisen.
 • tavanomainen
  Tavanomaiset tervehdykset vaihdettiin päivittäin.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja