TietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihde

Sanan nuit käännös ranska-suomi

 • Tämä oli vuoden ensimmäinen . C’était la première nuit de l’année. Jos ei ole samaa mieltä tämän kanssa, on kuin sanoisi esimerkiksi, että nyt on päivä, mutta itse asiassa on ! Prétendre le contraire reviendrait à dire, par exemple, qu'il fait jour alors qu'il fait nuit! Düsseldorfin lentoasemalla alkaa klo 22, kuten kollegani Florenz sanoi. Selon les dires de mon collègue M. Florenz, dans l' aéroport de Düsseldorf, la nuit commence à 22 heures.
 • ilta
  On mielenkiintoista, että täällä esille nostetut kysymykset ovat aina niitä, joita samat parlamentin jäsenet ovat seuranneet ilta toisensa jälkeen. Il est intéressant de noter que les questions évoquées ici sont toujours celles qui ont été suivies toutes les nuits par les mêmes députés. Voin vakuuttaa teille, että monet hedge-rahastot, lobbausjärjestöt ja pääomarahastoyhtiöt ovat täällä joka päivä, joka ilta, koko ajan. Je peux vous confirmer que de nombreux groupes de pression représentant des fonds alternatifs ou des fonds de capital-investissement font campagne ici en permanence, de jour comme de nuit. Sen sijaan illalla pimeä tulee varhain, ja kun palaa kotiin töistä ja haluaa kuntoilla tai mennä lasten kanssa ulos, onkin jo ilta. Le soir, en revanche, il faisait noir beaucoup trop tôt. Les gens sortaient du travail et voulaient faire un peu d'exercice ou sortir avec leurs enfants, mais la nuit était déjà tombée.
 • pimeä
  Sen sijaan illalla pimeä tulee varhain, ja kun palaa kotiin töistä ja haluaa kuntoilla tai mennä lasten kanssa ulos, onkin jo ilta. Le soir, en revanche, il faisait noir beaucoup trop tôt. Les gens sortaient du travail et voulaient faire un peu d'exercice ou sortir avec leurs enfants, mais la nuit était déjà tombée. Yö oli hyvin pimeä.Hänen pimeä puolensa tuli esiin.
 • pimeys
 • yöaika
 • yöpyminen
 • yöuni

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja