BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitTietovisat

Sanan passe käännös ranska-suomi

 • reitti
  Tämä reitti kulkee Saksan ja Genèven kautta Italiaan. Le parcours traverse l' Allemagne et passe par Genève pour rejoindre l' Italie. Jos emme estä tämän hengenvaarallisen lastin lähtöä matkaan, sen reitti kulkee hyvin läheltä Irlannin kaakkoisrannikkoa ja minun vaalipiiriäni Leinsteriä. En effet, à moins d’empêcher cette cargaison des plus nocives d’entamer son voyage, elle passera très près de la côte sud-est de l’Irlande et de ma circonscription de Leinster. Alankomaissa ajatellaan vieläkin sellaista reittiä välille Amsterdam-Lelystad-Groningen, vaikka mahdollisuus siihen, että reitti kulkisi Bremenin ja Hampurin kautta Berliiniin, on jo menetetty. Aux Pays-bas, on pense toujours à une ligne Amsterdam-Lelystad-Groningue, bien qu' il n' y ait aujourd' hui plus aucune chance qu' elle passe via Brême et Hambourg vers Berlin.
 • sola
  Tie kulkee vuorten välisessä solassa.Rakennusten välinen sola on varattu palokujalle.
 • syöttäminen
 • syöttö
  Lasta tulee imettää tai ruokkia pullosta rauhallisesti mahdollisimman pystyasennossa ja röyhtäyttää usein syötön välissä ja jälkeen. (terveyskirjasto.fiSorvin syöttö ilmoitetaan millimetreinä kierrosta kohti.Sahan ja jyrsimen syöttö ilmoitetaan millimetreinä hammasta kohti.
 • yleisavain

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja