HoroskooppiReseptitBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan petit käännös ranska-suomi

 • pieniTämä on vasta ensimmäinen pieni askel. Ce n'est qu'un petit pas en avant. Meillä on pieni Internet-ongelma. Nous avons un petit souci informatique. Se on pieni ele meille kaikille. C'est un petit geste pour nous tous.
 • alhainenUltrakevyiden lentokoneiden moottorit ovat pieniä, niillä on alhainen sakkausnopeus, alle 35 solmua, ja rajallinen paino. Les U.L.M. disposent de petits moteurs, leur vitesse de vol n’excède pas 35 nœuds et leur poids est limité. Myös etenkin pienten ja keskisuurten yritysten osallistumisaste on edelleen suhteellisen alhainen. De même, le niveau de participation des petites et moyennes entreprises reste relativement modeste. Syrjäisimmille alueille on tavallisesti tyypillistä alhainen väkiluku, pieni koko, pysähtyneisyys ja vaikeat taloudelliset olosuhteet. En général, les régions ultrapériphériques se caractérisent par une faible population, une petite taille, une certaine forme de stagnation et un contexte économique difficile.
 • lyhytSeuraavaksi lyhyt sisällöllinen kommentti. J'ai à présent une petite remarque sur le fond. Hän oli viisi senttimetriä liian lyhyt. Le corps était trop petit de cinq centimètres. Minulla on enää lyhyt loppuhuomautus. J’ai une dernière petite remarque à faire.
 • -vauva
 • ala-arvoinenSain ruotsista ala-arvoisen
 • jälkeläiset
 • matalaPöytä on matala, niin kuin tiskikin, samoin hylly.Este on matala, aidan yli pääsee helposti.Käytävä on matala. Tunneli on aivan alimittainen.
 • nuoriAnne Frank oli eräs nuori juutalaistyttö, jonka ainoa rikos oli se, että hän oli nuori juutalainen Amsterdamissa. Anne Frank était une petite fille juive, dont le seul crime a été d’être une petite fille juive à Amsterdam. Pyydän apuanne, jotta nuori Adam voitaisiin palauttaa hänen äidilleen. Je sollicite votre assistance dans la restitution du petit Adam à sa mère. Siksi tämä ei voi ymmärtää, miksi tämä nuori nainen osallistuu Otpor-organisaation toimintaan. Elle ne peut donc pas comprendre que sa petite-fille soit engagée dans l'organisation OTPOR.
 • pentuMiksi tuo pentu on täällä?Pennut, nyt ulos leikkimään!
 • pikkuUnionia hallitsevat poliittiset tontut, joilla on täysi työ pitää kiinni omista pikku aarteistaan. Elle est gouvernée par des gnomes politiques occupés à garder jalousement leur petit trésor. Monet maat jättivät ne pikku hiljaa huomiotta tai rikkoivat niitä, ja nyt meillä on hyvin suuria ongelmia. De nombreux pays ont, petit à petit, commencé à les ignorer, voire à les enfreindre, avec, pour effet, les problèmes considérables que nous connaissons aujourd'hui. Pikku kauppa kulman takana tai kylässä on osa eurooppalaista elämänlaatua. Le petit magasin du coin ou du village fait partie de la qualité de vie européenne.
 • pikkuinenOn kyseessä pikkuinen valtio, jossa aseistaudutaan aivan hurjasti. Ce pays est tout petit, et il s'arme jusqu'aux dents. Pikkuinen, olen kaivannut sinua.Pikkuiset eivät saa mennä yksin tielle.
 • pikkulainen
 • pikkumainenNeuvotteluissa on unohdettava tulokseton ja pikkumainen kansallisten etuoikeuksien ja reviirien puolustelu, sillä sellainen asenne ei koskaan edistä neuvotteluita. Cela implique de dépasser le petit jeu stérile qui consiste à défendre à court terme des privilèges et des prés carrés nationaux. En aio olla tänään pikkumainen, mutta olen varma siitä, että Green ei kieltäisi miltään pieneltä puolueelta oikeutta ajaa äänestäjiensä parasta, ettehän, rouva Green? Sans vouloir céder à l'esprit de clocher, je suis certain que Mme Green accorderait à tous les partis, aussi petits soient-ils, le droit de vouloir le meilleur pour leurs électeurs. Ai-je tort?
 • pikkupoikaToisen raiteen rakentamisesta on puhuttu 1950-luvulta lähtien, jolloin olin vielä pikkupoika. On parle de créer une deuxième voie depuis les années 1950, alors que je ne n’étais encore qu’un petit garçon.
 • pikkuruinenOlin pikkuruinen Gulliver-Fatuzzo, ja ympärilläni oli jättiläismäisiä ihmisiä. J'étais Gulliver-Fatuzzo, tout petit, et j'étais entouré d'hommes gigantesques.
 • poika
  Pieni poika kuoli, kun hän sai oliivin kiven väärään kurkkuun. Un petit garçon est mort après s'être étranglé avec un noyau d'olive. Se on myös tärkeä nuorille ihmisille, jotka lähettävät tekstiviestejä poika- ja tyttöystävilleen. Il est important aussi pour les jeunes gens qui envoient des textos à leur petit(e) ami(e). Jäsen Karasille, jolla on kolmivuotias poika, toteaisin, että minulla on kahdeksan suurin piirtein samanikäistä lastenlasta. Je voudrais également dire à M. Karas, qui a un fils de trois ans, que j'ai huit petits-enfants qui ont plus ou moins le même âge.
 • poikanenLinnunpoikaset ovat jo lentäneet pesästä.Olinhan siihen aikaan vasta poikanen.
 • poikasetItämeren joet ovat tuottaneet poikaset, jotka ovat vaeltaneet hyödyntämään merialueen ravintovaroja: katkarapuja ja pienempiä kaloja. Les rivières qui se jettent dans la mer Baltique ont produit des jeunes qui ont migré pour se nourrir de ce que les régions maritimes ont à offrir: des crevettes et de petits poissons.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja