ReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan puissance käännös ranska-suomi

 • voima
  Keskustelussa on mainittu sotilaallinen voima. La puissance militaire a été évoquée. Arvoisa puhemies, Israelilla on sotilaallinen voima ja Yhdysvaltojen tuki puolellaan. Madame la Présidente, Israël a derrière elle la puissance militaire et les États-Unis. Kaikkien osapuolten yhdistetty voima on tarpeen, jotta tässä onnistuttaisiin. Toutes les puissances impliquées sont appelées à contribuer à ces efforts.
 • teho
  Tiedämme, että syvänmeren kalastuslaivaston teho ja kapasiteetti on lisääntynyt nopeasti. En effet, nous savons tous que la puissance et la capacité des flottes de pêche en eau profonde ont augmenté de façon rapide. Harjoituksen tehoa voi parantaa käsipainoilla.Hehkulamppu, jonka teho on 40 W, kuluttaa kaksi tuntia päällä ollessaan 80 Wh energiaa.
 • mahti
  Ensisijaista on sotilaallinen mahti ja sen mahdollinen käyttäminen. Le fait d'avoir une puissance militaire et la possibilité de l'utiliser sont mis en avant. Kuten tiedätte, EU on johtava mahti kaupan osalta. Vous savez, l'Europe est la première puissance en termes de commerce. Mahti siviiliasioissa on meille tärkeämpää kuin sotilaallinen mahti, ja tästä on tultava transatlanttisen vuoropuhelun ydin. Pour nous, la puissance civile est plus importante que la puissance militaire ; voilà ce qui doit être au c?ur du dialogue transatlantique.
 • potenssi
  Lauseke 43 eli 4 potenssiin 3 voidaan esittää kertolaskuna 4 · 4 · 4.Neljän kolmas potenssi on 64.
 • vaikutusvalta
  EU ei ole vain yhteisö, jolla on yhteiset edut, vaan myös arvoyhteisö, ja juuri siihen perustuu sen taloudellinen vahvuus ja poliittinen vaikutusvalta. L'UE n'est pas simplement une communauté d'intérêts mais aussi de valeurs, c'est ce qui lui procure sa puissance économique et son influence politique. Euroopan osuus koko maailman väestöstä on käsittääkseni vuonna 2050 yhä 6-7 prosenttia ja sen taloudellinen vaikutusvalta tulee romahtamaan. En 2050, il me semble que l'Europe représentera encore 6 ou 7 % de la population mondiale, avec une puissance économique en dégringolade.
 • valta
  Kiina on lisäksi osoittanut olevan pragmaattinen valta, joka oppii nopeasti. En outre, la Chine montre qu'elle est une puissance pragmatique qui apprend vite. Se on parlamentaarinen demokratia, se on NATOn jäsen, se on alueellinen valta. C'est une démocratie parlementaire, c'est un membre de l'OTAN, c'est une puissance régionale. Euroopan unionin sitoutumisen ydin on nykyään tämä eikä taloudellisen valta-aseman saavuttaminen. C’est aujourd’hui, avant même la puissance économique, le sens premier de l’engagement européen.
 • valtakunta
  Rooman valtakuntaKoko valtakuntaa on kyettävä puolustamaan.valtakunnanoikeus
 • voimakkuus
  Vastarinnan voimakkuus sai lopulta sekä vasemmiston että sitä myöten naisliikkeen yhteisrintaman murtumaan.äänen voimakkuussähkökentän voimakkuus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja