ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan rentrer käännös ranska-suomi

  • palataPakolaisten, jotka haluavat palata, on voitava palata. Les réfugiés qui veulent rentrer chez eux doivent pouvoir le faire. Ivanilovasin tulee voida palata Liettuaan. Il faut que M. Ivanilovas puisse rentrer en Lituanie. Pakolaiset eivät voi palata asuinsijoilleen, koska alueet eivät ole enää asuinkelpoisia. Les réfugiés ne peuvent rentrer chez eux parce que leur région n'est plus habitable.
  • laittaaLaitan illalla ruokaa meille kahdelle.Muistaakseni laitoin avaimeni pöydälle.Laita se paikalleen.
  • mennä kotiinKansalaisten olisi voitava tehdä muutakin kuin vain antaa äänensä ja mennä kotiin. Les citoyens ne devraient pas uniquement être habilités à exprimer leur vote avant de rentrer chez eux. He ovat autistisia eikä heille voida mitenkään selittää, mitä tapahtuu tai miksi he eivät voi mennä kotiin. Ils sont autistes et il est impossible de leur expliquer la situation ou qu’ils ne peuvent pas rentrer chez eux. Voimme mennä kotiin ja kertoa kaikille tasapuolisesti, että Eurooppa on heitä varten; Eurooppa on heidän kanssaan; Eurooppa olemme me. Nous pouvons en fin de compte rentrer chez nous et dire à tout le monde, sans distinction, que l'Europe est pour eux, que l'Europe est avec eux, que l'Europe c'est nous.
  • mennä takaisin
  • syöttääVauvaa ei ole vielä tänään syötetty.Syötin salasanani, mutta tietokone ei hyväksynyt sitä.Jalkapallossa puolustaja tavallisesti syöttää pallon hyökkääjälle.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja