TietovisatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitJääkiekon MMTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan sain käännös ranska-suomi

  • terve
    Tällainen tilanne ei ole terve. Ce n'est pas une situation saine. Tämä on terve ja järkevä lähestymistapa. C'est là une approche saine et intelligente. Vain jos talous on terve, voimme satsata ympäristöön. Ce n'est que si l'économie est saine que nous pourrons investir dans l'environnement.
  • hyvinvoiva
  • hyväkuntoinenNaapurin Matti on niin hyväkuntoinen, että maratonia varten ei tarvitse juuri harjoitella.hyväkuntoinen keräilyesine
  • reiluPuola haluaa toimia isäntämaana vuoden 2012 Euroopan mestaruuskilpailuissa, joissa reilu peli ja terve kilpailu ovat voittajia. La Pologne souhaite organiser les championnats du monde en 2012 et, lors de ceux-ci, les principes de fair-play et de la saine compétition triompheront. "pankkialan (...) rakenneuudistus voidaan toteuttaa niin, että alan reilu ja terve kilpailu säilyy myös jatkossa". "veiller à ce que la restructuration du secteur bancaire se déroule de manière à assurer, à l'avenir, une concurrence loyale et saine dans ce secteur." Hän on reilu mies.
  • terve järjissään
  • terveellinenMaito on arvokas ja terveellinen elintarvike. Le lait est une denrée précieuse et saine. tarjotaan lapsille terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio offrir un régime alimentaire sain et équilibré aux enfants; Sellaisia voisivat olla esimerkiksi työllisyys tai terveellinen ruoka. Celles-ci pourraient être par exemple l' emploi ou la promotion d' une alimentation saine.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja