TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitTietovisatBlogit

Sanan santé käännös ranska-suomi

 • terveys
  Myös terveys voi olla vaarassa. Cela peut être dangereux pour la santé. Raskaana olevien työntekijöiden turvallisuus ja terveys Sécurité et santé des travailleuses enceintes au travail Meidän on turvattava kansalaistemme terveys. Nous devons protéger la santé de nos citoyens.
 • kippis
 • olo
  Tehdä olonsa mukavaksi.todella huono olo
 • skool
 • terveydentila
  Tämän velvoitteen piiriin kuuluvat käytetyt rehut ja eläinten terveydentila. Ces obligations englobent également les aliments pour animaux et l'état de santé de ces derniers. Käytetyt rehut ja eläinten terveydentila on merkittävä yksityiskohtaisesti. Les détails relatifs aux aliments pour animaux utilisés et à l'état de santé des animaux devront être notés. Kaikki terveysindikaattorit osoittavat, että ihmisten terveydentila on ollut 23 viime vuoden aikana surkea ja ettei heillä ole tarpeeksi koulutusta. Tous les indicateurs de santé des 23 dernières années indiquent que l'état de santé général est déplorable, et l'éducation n'est pas suffisamment assurée dans le pays.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja