TV-ohjelmatBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan travail käännös ranska-suomi

 • työ
  Tiedämme, että työ on käynnissä. Nous savons qu'un travail est en cours. Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää. Tout ce travail est primordial. Tätä uudistusta koskeva työ on alkanut. Le travail sur cette réforme a commencé.
 • teos
  hopeateos
 • työpaikka
  Euroopan parlamentti on vielä sangen vanhanaikainen työpaikka. Le Parlement européen est encore lieu de travail très conservateur. Euroopan parlamentilla on oltava yksi istuntopaikka ja yksi työpaikka. Le Parlement européen devrait avoir un seul siège et un seul lieu de travail. He ovat ennen kaikkea huolissaan työpaikoistaan tai vaikeuksista löytää työpaikka. Ils s’inquiètent surtout pour leur emploi ou de la difficulté à trouver du travail.
 • aherrus
  Manchester Unitedin pirteä aherrus tuotti vain pisteen (yle.fiAbien kevään aherrus alkoi (yle.fi
 • ansiotyö
  Minulla on kyllä paljon töitä, mutta vähän ansiotöitä.
 • tehtävä
  Meidän on tehtävä tässä asiassa yhteistyötä. Nous devons travailler ensemble sur ce point. Näin ollen meillä on edessämme valtava tehtävä. Nous avons donc énormément de travail devant nous. Yhdenmukaisuuden hyväksi on tehtävä työtä. Il faut travailler pour obtenir cette uniformité.
 • tuotos
  Jelko Kacinin mietintö on erinomainen ja ammattimainen tuotos. Le rapport de M. Kacin est un travail excellent et professionnel.
 • työvuoro
  Haluaisin tietää, mitä tapahtuisi kansallisessa parlamentissa, jos täytäntöönpaneva viranomainen ilmoittaisi, että sen työvuoro päättyy klo 19.00. Je me demande ce qu’il adviendrait dans un parlement national si l’exécutif lui disait qu’il s’arrête de travailler à 19 heures.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja