VaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan vocabulaire käännös ranska-suomi

  • sanastoSanasto on merkittävästi muuttunut, ja komissaari Pinheiro on käyttänyt uutta sanastoa. Un changement important de vocabulaire a eu lieu, et le commissaire Pinheiro a employé ce nouveau vocabulaire. Kuten mainitsin, ongelmia on esimerkiksi kaksoisverotuksen alalla, lainsäädännössä on puutteita ja yhteinen tekninen sanasto puuttuu. Comme je l'ai dit, il y a des obstacles : la double taxation, l'absence de normes juridiques, de vocabulaire technique commun. Kielitieteen sanasto on esimerkki kieleen kuuluvien sanojen sanakirjaa suppeammasta kielitiedettä käsittelevästä kokoelmasta.
  • sanavarastoGuy Verhofstadtin sanavarasto näyttää rajoittuneen kahteen ilmaukseen: eurooppalaiset obligaatiot ja eurooppalaiset verot. M. Verhofstadt semble avoir limité son vocabulaire à deux formules: obligations européennes et taxes européennes. Suomen kielen sanavarastoni kehittyy päivä päivältä.
  • leksikko
  • termistö

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja