HoroskooppiReseptitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan voisin käännös ranska-suomi

  • naapuri
    Arvoisa puhemies, Venäjä on naapuri ja tärkeä kumppani. La Russie est un pays voisin et un partenaire important. Valko-Venäjä on Euroopan unionin naapuri. Le Belarus est un voisin de l'Union européenne. Valko-Venäjä taas on Euroopan unionin läheisin naapuri. Mais le Belarus est le voisin le plus proche de l'Union européenne.
  • läheinenTarkoitan, että Valko-Venäjä ei ole vain EU:n läheinen naapuri. Le Belarus n'est pas seulement un proche voisin de l'Union européenne. Venäjä ei ole vain läheinen naapuri, se on myös strateginen kumppani. La Russie n'est pas seulement un de nos proches voisins, c'est également un partenaire stratégique. Venäjä on erittäin tärkeä kumppani, läheinen naapuri ja kumppani, jonka kanssa haluamme ylläpitää pitkäaikaista strategista suhdetta. La Russie est un partenaire très important, un voisin proche et un partenaire avec lequel nous souhaitons avoir une relation stratégique à long terme.
  • naapuri-Meidän on huolehdittava erityisesti naapuri- ja kauttakulkumaista. Nous devons nous préoccuper en particulier des pays voisins et de transit.
  • rajoittuva
  • viereinen naapuri-

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja