ViihdeReseptitBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisat

Sanan äkta käännös ruotsi-suomi

 • aito
  Me emme kuitenkaan ole mikään pelkkä "ulottuvuus". Me olemme todellinen, aito parlamentti. Men snälla, vi är inte bara en dimension. Vi är ett äkta, verkligt parlament.Mielestäni aito Euroopan yhdentyminen ja aito eurooppalainen yhteistyö voidaan saada aikaan vain, jos tällaiset kulttuuriin liittyvät vääryydet korjataan. Jag tror att den äkta europeiska integrationen, det äkta europeiska samarbetet, bara kan ta form om den här typen av kulturell orättvisa rättas till.Jokainen apteekkari voi tunnistaa skannerin avulla, onko tuote väärennetty vai aito. Alla apoteksföreståndare kan kontrollera om en produkt är falsk eller äkta med hjälp av en skanner.
 • oikea
  Ulkopuoliset ajattelevat usein, ettemme ole mikään oikea parlamentti, mutta minä olen löytänyt täältä oikean parlamentin. Utanför dessa väggar tror man ofta att vi inte är något äkta parlament, men jag har funnit ett äkta parlament här.Vastaus oli oikea.Teko oli oikea.
 • todellinen
  Se oli todellinen eurooppalainen tutkimus. Detta var en äkta europeisk undersökning.Miten muuten voisi todellinen parlamentti toimia, vai onko tämä todellinen parlamentti? Hur kan ett äkta parlament annars fungera, eller är detta inte ett äkta parlament?Näette siis, että tämä on meillekin todellinen tavoite. Ni ser alltså att även vi har ett äkta engagemang i denna fråga.
 • arvostaa
 • avio-
 • ehta
  Se on ehtaa tavaraa.
 • erittäin
  Järjestäytynyttä rikollisuutta ja terrorismia on torjuttu erittäin tehokkaasti poliisiviranomaisten asianmukaisen ja pitkäaikaisen yhteistyön avulla. Vi har bekämpat organiserad brottslighet och terrorism effektivt genom äkta långvarigt samarbete mellan poliskårerna.Tämä pitää paikkansa erityisesti siksi, että maaseutualueet ovat heikosta taloudellisesta asemastaan huolimatta erittäin rikkaita kulttuurisesti ja ekologisesti. Det stämmer ännu bättre, eftersom den äkta landsbygden är mycket rik kulturellt och miljömässigt sett, trots att den är fattig i ekonomisk mening.On erittäin vaikeaa päättää, mitä tässä tapauksessa lasketaan kuuluvaksi mukaan kulttuuriin, jota sitten arvostetaan kuten todellista kulttuuria ja mikä ei sitten ole kulttuuria. Det är mycket svårt att bestämma vad som i denna mening skall räknas till kultur, som man sedan värderar som äkta kultur och vad som inte är kultur.
 • kelpo
  He ovat kelpo väkeä.Yritys teki kelpo tuloksen.Hän sai kelpo selkäsaunan.
 • kunnioittaa
  Luonnollisesti Turkin on tehtävä päätös siitä, mitä sen pitää, mitä se voi ja mitä se haluaa tehdä muuttuakseen todelliseksi demokratiaksi, joka kunnioittaa ihmisoikeuksia ja vähemmistökulttuureja. Det beror emellertid på Turkiet självt vad man ytterligare måste, kan och vill göra för att bli en äkta demokrati, med respekt för de mänskliga rättigheterna och för kulturella minoriteter.Hän on älykäs ihminen, ja kunnioitan häntä juuri sen vuoksi.Kunnioitan hänen päätöstään tässä asiassa.
 • kunnon
  Kukaan kunnon muslimi maailmassa ei kannata sitä, että naisia kohdellaan niin kuin raa'at afgaanisadistit ja -kiduttajat ovat tehneet. Ingen äkta muslim i världen kommer att stödja den behandling av kvinnor som utmätts av de bestialiska afghanska sadisterna och bödlarna.Hän on kunnon mies.He olivat kunnon sotilaita.
 • puhdas
  Olen vakuuttunut siitä, että Raamattu, Jumalan sana, on ainoa hyvien normien ja aitojen arvojen puhdas lähde. Jag är övertygad om att Bibeln, Guds ord, är den enda rena källan till goda normer och äkta värden.Itse asiassa mielestäni hyvä hallintotapa on jopa tärkeämpää kuin puhdas demokratia, sillä sellaisen vakaan valtion kehittäminen, jonka toiminta on avointa, on merkittävä saavutus. Uppriktigt sagt, för mig är god förvaltning nästan mer betydelsefullt än äkta demokrati, eftersom det är ett stort steg i sig om man kan uppnå stabilitet i ett land vars verksamhet är öppen för insyn.Ovathan kätesi puhtaat?
 • suojella
 • varjella
 • varoa
  Varo koiraa, kun astut ovesta sisään.
 • varsinainen
  Halu mennä ja varsinainen meneminen ovat kaksi eri asiaa.Lemmenjoki on tunnettu juuri kullankaivustaan. Varsinainen kulta-alue sijaitsee Lemmenjokilaaksossa.Sinähän varsinainen ihmemies olet!

Esimerkit

 • En äkta Rembrandt-tavla är alldeles för dyr för de flesta
 • Det var en äkta ärkenöt!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja