BlogitTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan ämne käännös ruotsi-suomi

 • aine
  Kyseinen aine on luokiteltu 3 luokan karsinogeeniksi. DCM är klassificerad som ett cancerframkallande ämne i kategori 3.Otsoni on aina aggressiivinen aine. Ozon är alltid ett aggressivt ämne.Tätä on mahdotonta hyväksyä: jos aine on vaarallinen, se on vaarallinen. Detta är oacceptabelt. Om ett ämne är farligt är det farligt.
 • aihe
  Tämä on hyvin arkaluonteinen aihe. Det är ett mycket känsligt ämne.Sen aihe on kuitenkin hyvin monitahoinen. Det är dock ett mycket varierat ämne.Kloonaaminen on paitsi monitahoinen myös arkaluonteinen aihe. Kloning är inte bara ett komplicerat ämne, utan också ett känsligt ämne.
 • oppiaine
  Toiseksi: koulujen opetusohjelmien on sisällettävä eurooppalainen ulottuvuus. Sen ei pidä olla erillinen oppiaine, vaan läsnä koko järjestelmässä. För det andra: Den europeiska dimensionen skall finnas med i skolornas curricula . Inte som ett ämne, utan det skall genomsyra hela systemet.En myöskään usko, että Euroopan historian oppikirjasta on tehtävä pakollinen oppiaine kaikissa jäsenvaltioissa. På motsvarande sätt anser jag inte att en lärobok om Europas historia bör göras till ett obligatoriskt ämne, att studeras i alla medlemsstater.Vaikka taideopetus onkin nykyisin pakollinen oppiaine monissa opetusjärjestelmissä, opetusmallit vaihtelevat paljon jäsenvaltiosta toiseen. Trots att konstutbildning för närvarande är ett obligatoriskt ämne inom många utbildningssystem varierar undervisningsmodellerna avsevärt från en medlemsstat till en annan.
 • aines
  yhteiskunnan rikollinen ainesTämän leivän aines koostuu lähinnä rukiista.Ruoka valmistuu yksinkertaisista aineksista.
 • asiasisältö aihepiiri
 • kouluaine
 • materia
  Maailmankaikkeuden materia koostuu pääosin vedystä ja heliumista.Elämässä ole tarkoitus vain kerätä materiaa.
 • pääaihe
 • teema
  Prototyyppisessä n-lauseessa taas subjekti on lauseen teema, josta jotakin ilmaistaan. (kielikello.fiPartikkeli は ilmaisee lauseen teemaa eli sitä asia, josta lauseessa puhutaan. (kanjikaveri.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja