ViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan ärende käännös ruotsi-suomi

 • asia
  Tämä asia on nyt parlamentin käsiteltävänä. Detta ärende har nu lagts fram för parlamentet.Tämä on hyvin pitkällinen asia. Det är ett mycket långdraget ärende.Tämä on todella kiireellinen asia. Detta är verkligen ett brådskande ärende.
 • tehtävä
  Tämä on tehtävä kiireellisesti. Detta måste göras som ett brådskande ärende.Tämä on toimivaltaisten kansallisten viranomaisten tehtävä. Detta är ett ärende för behöriga nationella myndigheter.Komission tehtävä ei siis ole olen tästä tietoinen tässä yhteydessä helppo. Vad gäller detta ärende - jag vet det - är kommissionens uppgift inte lätt.
 • asia, tehtävä
 • asiatp
  Kyse on asiasta eikä siitä, että samat asiat arvioidaan vielä kerran joka tasolla. Det är saken som avgör och inte att samma ärende granskas än en gång på varje nivå.Olen varma, että nämä asiat tulevat uudelleen esille kun tästä kysymyksestä tehdään lisää päätöksiä. Jag är säker på att dessa frågor kommer att dyka upp igen under det fortsatta beslutsfattandet om detta ärende.Nämä ”muut asiat” sisälsivät sosiaalisen Euroopan, jonka te totesitte olevan kansallisvaltioiden asia. Dessa ”andra saker” var bland annat ett socialt Europa, som ni tyckte var ett ärende för nationalstaterna.
 • hätä
  Iso hätä vai pieni hätä?
 • ongelma
  Cederschiöldin mietinnössä otetaan myös esille se ongelma, joka liittyy tiedon vaihtoon samasta asiasta eri jäsenvaltioiden tuomioistuinten välillä. Cedeschiöldbetänkandet tar också upp det problem som hänger samman med utbyte av information i ett och samma ärende mellan domstolar i olika medlemsländer.Minulla on ongelma tämän koneen kanssa. Se ei toimi.Tämä herra aiheuttaa ongelmia.
 • pulma

Esimerkit

 • Åtta ärenden fanns på dagordningen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja