VaihtoautotViihdeHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan även käännös ruotsi-suomi

 • myös
  Myös Dolly, myös eläimet ovat elämää. Även Dolly, även djuren tillhör livet.Hänet karkotettiin myös kerran sisämaahan ja kerran myös kotipaikalleen. Även han förvisades till det inre av landet, även till födelseorten.Myös tässä asiassa tarvitsemme osaamisstandardeja. Myös tässä asiassa haluamme Luxemburgin prosessin. Även här behöver vi standards of excellence. Även här vill vi gärna ha en Luxemburgprocess.
 • -kin
  Minäkin söin eilen läskisoosia. (= Myös minä söin eilen läskisoosia. / En ollut ainoa, joka söi eilen läskisoosia.Minä söin eilenkin läskisoosia. (= Minä söin myös eilen läskisoosia. / Eilinen ei ole ainoa päivä, jolloin söin läskisoosia.Minä söin eilen läskisoosiakin. (= Minä söin eilen myös läskisoosia. / Läskisoosi ei ole ainoa, mitä söin eilen.
 • edes
  Tapahtuuko yhteistyötä Israelin kanssa, vaikka edes vain tämän asian osalta? Samarbetar man med Israel, även om det bara gäller denna fråga?Meillä kotona tulee kyllä myös lämmintä vettä, mutta parempi on, että tulee edes jotain vettä. Hemma hos oss kommer det dock även varmt vatten, men det är bra att det åtminstone kommer något slags vatten.Juomavedessä ei siis voida hyväksyä edes heikkoa radioaktiivisuutta. Man kan alltså inte tillåta sig att acceptera radioaktiva halter i dricksvatten, även om de är låga.
 • jopa
  Jopa esittelijä myöntää tämän. Även föredraganden medger detta.Jopa auringossa on joskus pilkkuja. Även solen har emellertid fläckar.Sekin on edelleen erittäin vaikea asia, jopa naisten keskuudessa. Även dessa förblir mycket svårhanterliga, även för kvinnor.

Esimerkit

 • "Också" är naturligtvis ett bra ord, men "därtill", "likaså" och även "dessutom" kan ibland fungera ännu bättre, de ock.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja