BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan ömsesidig käännös ruotsi-suomi

  • keskinäinen
    Niihin kuuluvat myös suvaitsevaisuus ja keskinäinen kunnioitus. De inbegriper också tolerans och ömsesidig respekt.Palveludirektiivin mukainen keskinäinen arviointi ( Ömsesidig utvärdering av tjänstedirektivet (Keskinäinen kunnioitus luo luottamusta, ja luottamus puolestaan hyödyttää Euroopan unionia. Ömsesidig respekt skapar förtroende, vilket i sin tur gagnar EU.
  • molemminpuolinen
    Koska tämä määräys ei ole molemminpuolinen, se aiheuttaa epäoikeudenmukaisuutta. Eftersom denna bestämmelse inte är ömsesidig kommer den att skapa orättvisor.Molemminpuolinen ymmärrys on kysymys, jota on laiminlyöty aivan liian pitkään. Ömsesidig förståelse är ett område som alltför länge har ignorerats.Uskon puhuvani monien parlamentin jäsenten puolesta sanoessani, että tämä näkemys on molemminpuolinen. Jag anser att jag talar för många av oss när jag säger att denna uppfattning är ömsesidig.
  • vastavuoroinen
    Tärkein asia näitä aiheita käsiteltäessä on vastavuoroinen kunnioitus. Huvudsaken här är att vi visar varandra ömsesidig respekt.Haluaisin kansalaisvuoropuhelun olevan vastavuoroinen ja kaksipuolinen prosessi. Jag vill att medborgardialogen ska vara en ömsesidig och tvådelad process.Katsoimme myös, että lähentymisprosessin pitäisi olla vastavuoroinen prosessi. Vi ansåg också att konvergensprocessen borde vara en ömsesidig process.

Esimerkit

  • När jag sa att jag hatade honom sa han att det var ömsesidigt.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja