ReseptitVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan övergång käännös ruotsi-suomi

 • siirtymä
  Nyt me kysymme, onko varoilla todella saatu aikaan tällainen siirtymä? Nu frågar vi er om pengarna verkligen har resulterat i en sådan övergång?Näin ollen meidän on vältettävä oikeudelliset porsaanreiät ja taattava harkittu siirtymä. Därför måste vi undvika juridiska kryphål och garantera en väl övervägd övergång.Tietenkin todellinen työ on vasta alkamassa, kun Etelä-Sudanissa toteutetaan siirtymä vapauteen ja valtiolliseen itsenäisyyteen. Det verkliga arbetet med södra Sudans övergång till frihet och nationsbildning inleds naturligtvis nu.
 • muutos
  Ja pian myös miehitetyllä palestiinalaisalueella voi olla käynnissä muutos. Snart kan vi också stå inför en övergång på det ockuperade palestinska territoriet.Kannatan kaikilta osin Tunisian demokraattista muutos- ja kehitysprosessia. Jag stöder till fullo Tunisiens demokratiska övergångs- och utvecklingsprocess.Demokraattinen muutos ei kuitenkaan koskaan onnistu ilman todellisia oppositiojohtajia. Men en demokratisk övergång kan inte lyckas utan riktiga oppositionsledare.
 • siirtymäkausi
  Arvoisa puhemies, komission jäsen Patten on määritellyt nämä sopimukset kahdella sanalla: strategia ja siirtymäkausi. – Herr talman! Chris Patten definierade dessa avtal med två ord: ”strategi” och ”övergång”.Uskon, että tällainen ministerineuvoston ehdottama pitkitetty ja porrastettu siirtymäkausi on tarpeeton ja epäasianmukainen. Jag anser att en mycket fördröjd och tveksam övergång, som den som föreslås av ministerrådet, är onödig och olämplig.
 • siirtyminen
  Aihe: Siirtyminen avoimeen API-rajapintaan Angående: Övergång till ett öppet APIMääräenemmistöpäätöksiin siirtyminen auttaa varmasti muuttamaan tämän. En övergång till omröstning med kvalificerad majoritet kommer säkert att hjälpa till att ändra på detta.Siirtyminen uusiutuvien energialähteiden käyttöön on tärkeä askel. En övergång till förnybara energikällor är ett viktigt steg.
 • suojatie
  Suojatie merkitään liikennemerkillä ja mahdollisesti myös ajorataan viivoituksella.Käytä aina suojatietä, jos sellainen on.
 • ylikäytävä
 • ylitys
 • ylityspaikka

Esimerkit

 • Övergången till det nya operativsystemet kommer att ske under våren.
 • Övergången till en fungerande demokrati tog flera år.
 • Övergången till digital-tv fortskred tämligen smärtfritt i landet.
 • Övergången från fast till flytande kallas smältning.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja