HoroskooppiBlogitReseptitVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan absolut käännös ruotsi-suomi

 • absoluuttinen
  Absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti. Absolut makt korrumperar absolut.Se ei tietenkään ole absoluuttinen sääntö mutta koskee erityisjärjestelyjä. Det är förstås inte någon absolut regel, men den gäller särskilda arrangemang.Lopuksi haluaisin panna merkille, että yhteenkuuluvuudessa on absoluuttinen ja suhteellinen ulottuvuus. Jag vill avslutningsvis påpeka att sammanhållningen har en absolut och en relativ dimension.
 • ehdoton
  Tämä on ehdoton perusedellytys. Det måste vara en absolut grund.Lehdistönvapaus on aivan ehdoton vaatimus. Pressfrihet är en absolut nödvändighet.Ehdoton avoimuus on tietenkin tärkeää tässä yhteydessä. Här är det viktigt med en absolut öppenhet.
 • ehdottomasti
  Toteuttaminen on ehdottomasti avainalue. Kontrollen av efterlevnaden är absolut en nyckelfråga.Kaksi pilaria: ehdottomasti, olen samaa mieltä. Två pelare: absolut, jag håller med om det.Niiden pitäisi olla ehdottomasti viimeisin keino. De ska vara en absolut sista utväg.
 • absoluuttisesti
  Absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti. Absolut makt korrumperar absolut.Siinä tilanteessa perusoikeuskirjaa voidaan soveltaa, mutta ei absoluuttisesti. I denna situation gäller stadgan, men inte i absoluta termer.Absoluuttisesti tarkasteltuna he ovat ehkä kaikkein aidoimpia Euroopan kansalaisia, koska he ovat vain eurooppalaisia. Kanske är de i absoluta termer de sannaste europeiska medborgarna eftersom de enbart är européer.
 • kaikkein
  Ei ehdottomasti kukaan, ja kaikkein vähiten Diana Wallis. Absolut ingen, och allra minst Diana Wallis.Ne kuitenkin kannattavat tätä asiaa kaikkein vähiten. De står dock absolut inte ensamma.Kaikkein tärkein tavoite on kuluttajien suojaaminen, mutta myös menettelyjämme on parannettava. Konsumtentskydd har absolut prioritet, men vi måste rätta till våra förfaranden.
 • kertakaikkiaan
 • nimenomaan
  EU:n tehtävä on nimenomaan haasteisiin vastaaminen. EU handlar absolut om att klara utmaningarna.Minusta tuntuu, että minun on nimenomaan parlamentin uutena jäsenenä viitattava siihen, että tällä alueella on puutteita. Som ny ledamot anser jag att jag måste påpeka att det absolut finns brister på detta område.Näin tullaan tehneeksi epäsuorasti päätös, johon perustamissopimuksessa edellytetään nimenomaan ehdottoman enemmistön vahvistamista. Därmed fattas indirekt ett beslut för vilket fördraget explicit anger fastslående av en absolut majoritet.
 • rajoittamaton
  Ilmaisunvapaus ei tietenkään voi olla rajoittamaton. Yttrandefriheten kan naturligtvis inte vara absolut.Te tiedätte esimerkiksi, että kokoontumisoikeus, josta parhaillaan keskustelemme, ei ole rajoittamaton tai absoluuttinen oikeus. Ni vet exempelvis att mötesfriheten som vi nu diskuterar inte är obegränsad och absolut.
 • riippumaton
  Jokaisessa jäsenvaltiossa on ehdottomasti oltava riippumaton elin valvomassa voimaloita. Det är en absolut nödvändighet att ett oberoende organ övervakar kärnkraftverken i varje medlemsstat.Riippumaton itsevaltainen pankki, mikä tavaton uudistus kansainvallan historiassa! Den självständiga banken med absolut makt, en innovation utanför det vanliga i historien om folkstyre!On ehdottomasti teetettävä riippumaton tutkimus mahdollisista ympäristövaikutuksista. Det är absolut nödvändigt att vi får en oberoende undersökning om de potentiella miljökonsekvenserna.
 • täydellinen
  Kolmanneksi: sisämarkkinoiden täydellinen yhdenmukaistaminen on välttämätöntä. För det tredje: Det är ett absolut krav att den inre marknaden genomgår en fullständig harmonisering.On selvää, että nykytilanne, jossa vallitsee täydellinen vapaus, on huono valinta, eikä vähiten kuluttajan kannalta. Det är tydligt att den nuvarande situationen, där absolut frihet gäller, är ett dåligt val, inte minst för konsumenten.Syntymäpäiväkakku on täydellinen!
 • tottakai
 • välttämättä
  Meidän on välttämättä harkittava tätä todellisuutta kaikissa tulevaisuutta koskevissa toimissa. Vi måste absolut beakta denna verklighet i alla våra framtidsutsikter.Muutos ei välttämättä takaa edistystä, mutta edistys edellyttää ehdottomasti muutosta. Förändringar garanterar inte nödvändigtvis framsteg, men för framsteg krävs absolut förändringar.Siviilikeinojen kirjoa on välttämättä kehitettävä. Spektrat av civila medel måste absolut utvecklas.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja