BlogilistaHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan abstrakt käännös ruotsi-suomi

 • abstrakti
  Terrorismi ei ole abstrakti käsite, se on totista totta. Terrorismen är inte en abstraktion utan något högst påtagligt.Se ei ole vain abstrakti käsite; se on asia, joka vaikuttaa ihmisten elämään. Detta är inte bara något abstrakt utan något som påverkar människors liv.Herra Cook, ette halua olla abstrakti vaan konkreettinen. Herr Cook! Ni vill inte vara abstrakt, utan konkret.
 • abstrakti teos
 • erillinen
 • käsite
  Terrorismi ei ole abstrakti käsite, se on totista totta. Terrorismen är inte en abstraktion utan något högst påtagligt.Euroopan kansalaisuus on abstrakti käsite, jolla ei ole oikeudellista sisältöä. Europeiskt medborgarskap är ett abstrakt begrepp som saknar juridisk potential.Se ei ole vain abstrakti käsite; se on asia, joka vaikuttaa ihmisten elämään. Detta är inte bara något abstrakt utan något som påverkar människors liv.
 • käsitteellinen
 • teoreettinen
  Se ei tosiaankaan ole enää nykyisin teoreettinen kysymys. I dagens läge är det verkligen ingen abstrakt fråga.Olen iloinen ja ylpeä siitä, että sodasta on tullut meillä päin maailmaa vain teoreettinen käsite, koska olemme näin halunneet. Jag är glad och stolt över att krig har blivit ett abstrakt koncept i vår del av världen, och för att vi ville att det skulle bli så.
 • tiivistelmä

Esimerkit

 • Rumtiden är ett abstrakt begrepp.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja