ReseptitBlogitVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan affärer käännös ruotsi-suomi

  • kauppaKauppa oli tupaten täynnä asiakkaita.Vielä allekirjoitus tuohon, niin kauppa on valmis.Tehdään kaupat.
  • liikeLiike-elämän ja liikkeenjohdon maailma sellaisena kuin me sen tunnemme, on vain 30 tai 40 vuotta vanha: se on peräisin sodanjälkeiseltä ajalta. Dagens värld av affärer och företagsledning är å andra sidan 30 eller 40 år gammal; den uppstod efter kriget.Ei voida hyväksyä, että kansainvälisessä liike-elämässä tehdään päätöksiä vain näitä rahoitustuottoja koskevien viileiden, kylmien laskelmien perusteella. Det är inte acceptabelt att affärer i internationella företag baseras på dessa kyliga, kalla hänsyn till enbart finansiell avkastning.Toiset maat edistävät kulttuurimatkailua, toiset taas maaseutu-, aurinko-, ranta-, urheilu-, liike-, nuoriso- tai ikäihmisten matkailua. Några länder stärker den kulturella turismen, andra landsbygdsturism, sol, stränder, sport, affärer, ungdoms- och seniorturism.
  • liiketoimintaEilen illalla komission jäsen Figel' kertoi meille, että kulttuuri on tärkeämpää kuin liiketoiminta. I går kväll sa kommissionsledamot Jan Figeľ till oss att kultur är viktigare än affärer.Naiset ovat siis yhtä kuin tuottoisa liiketoiminta; on talouskehityksen edun mukaista, että naiset ottavat enemmän vastuuta. Kvinnor betyder goda affärer, så det ligger i den ekonomiska utvecklingens intresse att kvinnor tar mer ansvar.Elämme ajanjaksolla, jolloin liiketoiminta on hyvin aggressiivista, joten perusteitamme kauppakumppanien valinnalle on harkittava hyvin. Vi lever i en tid när affärer är mycket aggressiva och därför måste våra kriterier för val av handelspartner vara mycket väl genomtänkta.
  • myymäläHenkilökunnan tulee puhdistaa kädet siirtyessään myymälän puolelle elintarvikkeita myymään.Lisäneliöitä on tullut paitsi myymälän puolelle niin myös varastotiloihin, pienkone- ja venemyyntiin sekä puutarhamyymälään.
  • yritysNyt eräs suuri kaivosalan yritys joutuu lopettamaan liiketoimintansa Iranin kanssa, mikä on sekin Itävallan oikeuden, yhteisön oikeuden ja kansainvälisen oikeuden vastaista. Nu tvingas ett större mineralbolag att sluta göra affärer med Iran - och det är också emot österrikisk lag, EU:s lagstiftning och folkrätten.Postin on pysyttävä muun kehityksen mukana, mikä koskee erityisesti siirtymistä kuluttajien välisestä postiliikenteestä yritys- ja kuluttajakeskeiseen liiketoimintaan mutta myös yhtenäismarkkinoita. Posten måste hänga med i den övriga utvecklingen, inte minst omställningen från affärer kund-till-kund till företag och kund, men också när det gäller den inre marknaden.Puuhun kiipeäminen jäi yritykseksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja