ReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan agera käännös ruotsi-suomi

 • esittää
  Uskon, että voimme esittää mielipiteemme voimakkaammin. Jag menar att man skulle kunnat agera mer kraftfullt.Burman vastaisille toimille voidaan esittää myös muita vakavampia moraalisia perusteita. Det föreligger mer vittfamnande moraliska skäl att agera gentemot Burma.Ei ole kerta kaikkiaan mitään järkeä esittää ikään kuin tässä asiassa ei tarvitsisi tehdä mitään päätöstä. Det är absolut ingen mening med att agera som om vi inte behöver fatta något beslut här.
 • näytellä
  Hän näytteli pääosaa kymmenissä eri tuotannoissa.Hän on näytellyt viimeiset kaksikymmentä vuotta Kansallisteatterissa.Älä yritä näytellä viatonta!
 • tehdä
  Voidaksemme tehdä näin meidän on toimittava yhteistyössä. För att göra detta måste vi agera tillsammans.Tässä yhteydessä kongressin on toimittava, hallitus ei voi sitä tehdä. Kongressen måste alltså agera eftersom regeringen inte kan göra det.On aika tehdä päätöksiä ja toimia. Vi borde börja fatta beslut och agera.
 • toimia
  Velvollisuutemme on toimia, ja se on tehtävä nopeasti. Det är vår skyldighet att agera och agera snabbt.Emme voi toimia pelkkien oletusten varassa. Vi kan inte agera på antaganden.Meidän piti selvästi toimia yhdessä. Det var uppenbart att vi måste agera tillsammans.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja