TietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppi

Sanan aktivitet käännös ruotsi-suomi

 • toimintaOlen vakuuttunut siitä, että toiminta ja toivottavasti voimakkaampi taloudellinen toiminta lisääntyy. Jag är säker på att vi kommer att få se en ökad aktivitet, och - hoppas jag - en kraftfullare ekonomisk aktivitet.Minä kysyn, mistä tämä toiminta rahoitetaan. Jag vill fråga vem det är som finansierar dessa aktiviteter.Tämän prosessin toimintaa kuvaava kaavio on mutkikas.
 • aktiviteetti
 • tekeminenToisena painopisteenä tulisi olla sellaisten asianmukaisten veroaloitteiden tekeminen, joilla edistetään talousrakenteiden uudistamista ja kansalaisaktiivisuutta. Lämpliga skatteinitiativ, som stimulerar moderniseringen av den ekonomiska strukturen och medborgarnas aktivitet, bör också prioriteras.Minulla ei ole mitään tekemistä.Me emme ole olleet pitkään aikaan tekemisissä.
 • aktiivisuusEurooppatietopisteiden aktiivisuus ja ponnistukset ovat osoittaneet, että niiden toiminta on tehokasta. Deras aktivitet och ansträngningar har bevisat deras effektivitet.Euroopan sosiaalinen malli on aktiivisen yhteiskunnan malli, ja siinä työmarkkinoiden aktiivisuus on tärkein osa. Den europeiska sociala modellen är en modell för ett aktivt samhälle, där aktivitet på arbetsmarknaden är det viktigaste inslaget.Liikunta, henkinen aktiivisuus, terveelliset ravintovalinnat ja päihteiden välttäminen suojaavat muistisairauksilta. Genom motion, mental aktivitet, hälsosamma matalternativ och undvikande av droger kan man förebygga uppkomsten av sjukdomar som orsakar minnesförlust.
 • toiminnallisuus
 • toimintoTämän tarkistuksen mukaan korkein riskiluokka tulee valita, jos vallitsee epäselvyyttä siitä, mihin riskiluokkaan jokin tietty toiminto kuuluu, siihen asti kun on käytettävissä riittävät asiakirjat. Enligt detta ändringsförslag skall den högsta riskklassen användas, om det råder tvivel om, vilken riskklass en viss aktivitet lyder under, tills dess att det föreligger tillräcklig dokumentation.Tässä laitteessa on monta toimintoa.Hervannan ja Kaarilan lukioiden toiminnot siirtyvät nykyisine painotuksineen Sampolaan.

Esimerkit

 • Allting blir lättare och roligare på jobbet, om man har någon lustbetonad aktivitet på fritiden.
 • Vi kräver aktivitet av våra politiker.
 • Den östtyska reaktionen utlöste även på tisdagen en livlig diplomatisk aktivitet.
 • Det rådde en febril aktivitet i bikupan i den första varma vårsolen
 • Efter 10 halveringstider minskar aktiviteten med faktor 1000.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja