ViihdeTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan aldrig käännös ruotsi-suomi

 • ei koskaan
  Politiikassa emme käytä koskaan sanoja "ei koskaan". Inom politiken använder vi aldrig ordet "aldrig".Toivottavasti se ei koskaan sorrukaan! Låt oss hoppas att det aldrig kommer att göra det!EU:n on toimittava nyt tai ei koskaan. Det är nu eller aldrig för EU.
 • koskaan
  Politiikassa emme käytä koskaan sanoja "ei koskaan". Inom politiken använder vi aldrig ordet "aldrig".Älkää koskaan, koskaan luovuttako tässä asiassa. Du får aldrig, aldrig ge upp i denna fråga.Me emme ole koskaan epälojaaleja, emme koskaan. Vi kommer aldrig att visa illojalitet, aldrig.
 • ei ikinä
  Voi olla, että joitakin niistä ei ikinä ole ollut olemassa. Det kan hända att några av dem aldrig har existerat.Olympialaisissa ei ikinä ole ollut kyse pelkästään urheilusta. De olympiska spelen har aldrig handlat enbart om idrott.Sitä ei ikinä mainita nykyään. Den sidan nämns aldrig nu för tiden.
 • ei milloinkaan
  Häntä ei milloinkaan syytetty tästä rikoksesta. Han åtalades aldrig för det brottet.Paraguayn kansa ei milloinkaan antautunut. Det paraguayanska folket gav aldrig upp.Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, arvoisa puhemies. Bättre sent än aldrig, herr ordförande.
 • ikinä
  Heidän ei olisi ikinä pitänyt liittyä euroalueeseen. De borde aldrig ha gått med i euroområdet.Ette ikinä kyseenalaista itseänne. Ni ifrågasätter aldrig er själva.Voi olla, että joitakin niistä ei ikinä ole ollut olemassa. Det kan hända att några av dem aldrig har existerat.

Esimerkit

 • Aldrig förr har hon sprungit snabbare.
 • Jag äter aldrig lunch tillsammans med andra människor.
 • Aldrig skulle han väl bedra henne?
 • Det kan jag aldrig tro.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja