VaihtoautotBlogitViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan allmänt käännös ruotsi-suomi

  • laajalti
    Ei ihmekään, että Lontoota kutsutaan laajalti "Londonistaniksi". Inte undra på att London allmänt kallas ”Londonistan”.Se on onnistunut tässä työssä erittäin hyvin, mikä tunnustetaan laajalti. Byrån har varit mycket framgångsrik i sitt arbete och är allmänt erkänd.Komissio esitti ehdotuksia, jotka hyväksyttiin laajalti neuvostossa. Kommissionen lade fram förslag som godtogs allmänt av rådet.
  • yleinen
    Ensimmäinen on luonteeltaan yleinen. Den första är av allmänt slag.Luulen, että tämä on yleinen toteamus. Jag tror att det är ett allmänt konstaterande.Sen sijaan meidän pitäisi laatia yleinen järjestelmä. I stället borde vi utarbeta ett allmänt system.
  • yleis-
  • yleisesti
    Se on yleisesti tunnustettu tosiasia. Detta är ett allmänt erkänt faktum.Tämä havainto pätee aivan yleisesti. Detta konstaterande gäller rent allmänt.Tämä on nykyään yleisesti tunnustettu asia. Detta är numera allmänt accepterat.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja