TietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogitViihde

Sanan anmärka käännös ruotsi-suomi

  • arvostella
  • huomauttaaHaluaisin kuitenkin vielä huomauttaa, että meidän on tartuttava maailmanlaajuista monopoliasemaa koskevaan ongelmaan. Jag vill emellertid anmärka en sak till. Vi måste ta upp problemen med de globala monopolen.Lopuksi haluan vielä huomauttaa, että ei saa olla niin, että pahasti saastuttavat polttoaineet saavat etua päästöjen korkeampien raja-arvojen vuoksi. Slutligen, vill jag också anmärka att det inte måste vara så att starkt förorenande bränslen har en fördel av högre gränsvärden för utsläpp.Tämä on uskomatonta. Parlamentin ei pidä vain huomauttaa asiasta, vaan sen on tehtävä valitus. Det är så man inte tror det är sant. Detta parlament skall inte anmärka mot detta, utan rikta en anklagelse.
  • kommentoidaen kommentoi
  • kritisoidaHaluaisimme kuitenkin jälleen kerran kritisoida varojen käyttöönotossa sattuneita viivästyksiä. Vi vill emellertid än en gång anmärka på fördröjningarna när det gäller att utnyttja fonden.

Esimerkit

  • Måste du anmärka varje gång jag säger eller skriver något som är grammatiskt fel?
  • Har du något att anmärka på?

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja