TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatViihdeJääkiekon MMBlogitReseptit

Sanan annars käännös ruotsi-suomi

  • muutenMiten muuten tämän voisi ymmärtää? Hur ska man annars beskriva det?Muuten mietintö on erinomainen. Annars är betänkandet utmärkt.Muuten tämä asia jää epäselväksi kansalaisille. Annars skulle detta vara oklart för medborgarna.
  • muutoinMuutoin niillä ei ole mitään merkitystä. Annars är det ingen mening med dem.Muutoin vuoropuhelun käyminen on mahdotonta. Annars blir en dialog omöjlig.Siinä ei muutoin olisi tietenkään ollut mitään järkeä. Annars är det uppenbart att det inte skulle vara någon mening med det här.
  • tai muutenLopetetaan tämä, tai muuten kutsun virkailijat paikalle! Har ni förstått? Låt oss få ett slut på detta, annars måste jag tillkalla kontrollanterna!Jotakin on tehtävä tai muuten en voi seurata keskustelua. Något måste göras, annars kan jag inte följa debatten.Yksimielisyyden on oltava täydellinen, tai muuten ei ole yksimielisyyttä. Vi måste vara fullständigt överens, annars blir det inget avtal.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja