VaihtoautotBlogitViihdeReseptitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan anse käännös ruotsi-suomi

  • luullaSinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
  • olla jotain mieltä
  • olla mielipiteenä
  • pitääKuinka edustavana ICANNia voidaan pitää? Hur representativt kan ICANN anses vara?Eurooppalaisina meidän pitäisi pitää sitä myönteisenä. Som européer bör vi anse detta vara bra.Tämä sopimus ei ole väliaikainen eikä sitä saa sellaisena pitää; se on pysyvä. Den här bosättningen anses inte och kan inte anses vara interim; den är permanent.
  • tunteaHeillä on täysi syy tuntea, että yhteiskunnallinen tasapaino on järkkynyt ja ettei yhteiskunnan eri osien ja etnisten ryhmien välillä enää ole kommunikaatiota eikä liikettä. De gör rätt i att anse att den sociala balansen har underminerats och att all kommunikation eller kontakter mellan de olika delarna av samhället och de etniska grupperna har upphört.tuntea kipua, janoatuntea pelkoa, rakkautta
  • tuntuaMonista tämä voi tuntua täysin tavalliselta, mutta sitä se ei ole aina ollut. Det skulle kunna anses fullt normalt, men det har inte varit normalt tidigare.Voi tuntua pettymykseltä, ettei neuvotteluissa edistytty. Det kan anses vara en besvikelse att inga framsteg gjordes i samtalen.Tämä pyyhe tuntuu pehmeältä.

Esimerkit

  • Jag anser att all pälsdjursuppfödning ska förbjudas.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja