BlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan anslutning käännös ruotsi-suomi

 • kannatus
  Seitsemännessä kohdassa huomautetaan lisäksi, että "EU-jäsenyyden kannatus on hiipumassa väestön keskuudessa Kroatiassa". Det påpekas dessutom i punkt 7 att ”allmänhetens stöd för en EU-anslutning börjar mattas av i Kroatien”.Puolueella voi olla jopa 80 prosentin kannatus kotimaassaan, mutta jos sillä ei ole yhteyksiä Eurooppaan, se jätetään ulkopuolelle. Ett parti skulle till och med kunna företräda 80 procent i sitt område men ändå uteslutas, om det inte har en europeisk anslutning.Äärioikeiston kannatus on nousussa.
 • liittäminen
  Niihin kuuluvat erillisten sähköverkkojen liittäminen yhteenliitettyihin Euroopan verkkoihin, sisäisten sähköyhteyksien kehittäminen ja erilaiset kaasuun liittyvät ehdotukset. De är: anslutning av isolerade elnät, utveckling av sammankopplingarna mellan medlemsstaterna och olika förslag på gasområdet.
 • liittymä
  Siitä lähtien kun minulla on ollut Internet-liittymä ja mahdollisuus lähettää sähköpostia ympäri maailmaa, olen lukenut ja kirjoittanut enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Sedan jag själv har en anslutning till Internet och kommunicerar via e-post med människor över hela världen har jag aldrig läst och skrivit så mycket.sähköliittymä, puhelinliittymä, Internet-liittymä
 • liittyminen
  Bulgarian liittyminen - Romanian liittyminen (keskustelu) Bulgariens anslutning - Rumäniens anslutning (debatt)Niiden liittyminen on jo varmistettu. Deras anslutning är redan säkrad.Kroatian liittyminen on ensimmäinen ratkaiseva askel. Kroatiens anslutning är det första avgörande steget.
 • linja
  Monet esimerkit ovat nimenomaan viime aikoina osoittaneet, että Euroopan unioni voi onnistua, jos sillä on yhteinen selkeä linja. Och just på senare tid har vi i anslutning till flera exempel kunnat konstatera att Europeiska unionen kan nå betydande framsteg så länge den följer en gemensam, klar och tydlig linje.Arvoisa puhemies, haluaisin kommentoida lyhyesti myös edellistä kysymystä. Myös Grazissa on noustava linja-autoon viiden metrin matkaa varten, joten ette ole ainoa. Fru talman! Jag vill också göra en kort kommentar i anslutning till den föregående frågan: även i Graz måste man åka buss fem meter, så ni är inte ensam.Etelä-Suomi Pori-Tampere-Imatra-linjan eteläpuolella
 • yhteys
  Tätä jakelukeskusta ei voida käyttää tällä hetkellä Euroopan unionissa, koska Ranskaan kulkeva yhteys puuttuu. Denna plattform kan dock inte användas av EU i dag eftersom det saknas anslutning till Frankrike.Tällä hetkellä vain noin 25 prosentilla Euroopan unionin kotitalouksista on laajakaistayhteys eli laadukas yhteys. För närvarande har endast omkring 25 procent av hushållen i EU bredbandsanslutning, och därmed en anslutning av hög kvalitet.Olen yhtä mieltä jäsen Kaufmannin kanssa, kun hän tunnustaa, että ohjelmalla on oltava tiivis yhteys yhteisön säännöstöön. Jag instämmer med Kaufmann och erkänner att programmet måste ses i nära anslutning till regelverket, och jag hoppas att vi kommer att få ett regelverk.

Esimerkit

 • Genom en trådlös anslutning fick jag tillgång till internet.
 • Det blev en stor anslutning till evenemanget igår.
 • Huset ligger i anslutning till en idrottsplats.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja