HoroskooppiTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautot

Sanan användare käännös ruotsi-suomi

  • käyttäjä
    Jokainen käyttäjä voi teoriassa estää tämän. I teorin kan varje användare avaktivera denna valmöjlighet.Tämä kaikki pitää kustantaa suureksi osaksi siten, että kukin käyttäjä maksaa siitä, että saa käyttää raiteita. Det hela skall till stora delar finansieras genom att samtliga användare betalar avgifter för att utnyttja spåren.Koko EU on farmaseuttisten tuotteiden keskeinen tuottaja ja käyttäjä ja kannatin mietintöä mielihyvin. EU som helhet är en mycket viktig producent och användare av farmaceutiska produkter och det var med glädje jag stödde betänkandet.
  • kuluttaja
    Kuluttajat muodostavat kansantaloudessa kulutuskysynnän.Kuluttajia ovat eläimet, jotka ovat kasvinsyöjiä, saalistajia tai loisia.
  • operaattori
    Ehdot pitäisi antaa kansallisen sääntelyviranomaisen hyväksyttäväksi sen sijaan, että monopoli-infrastruktuurin operaattori ja mahdollinen käyttäjä neuvottelevat niistä yksipuolisesti. De bör även bli godkända av den nationella regleraren snarare än att bli föremål för ensidiga förhandlingar mellan en infrastruktursoperatör i monopolställning och en eventuell användare.

Esimerkit

  • Flera användare har klagat på gränssnittet.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja