Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan arbete käännös ruotsi-suomi

 • työ
  Meillä on suuri työ edessämme. Vi har mycket arbete framför oss.Se on perusteellisesti ja nopeasti tehty työ. Det var ett utförligt och snabbt arbete.Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää. Allt detta arbete är mycket betydelsefullt.
 • aherrus
 • taideteos
 • teos
  Jäsen Bourlangesin mietintö on mielestäni äärimmäisen taiturimainen teos, ja minun on todettava, että yksilönä ihailen sitä hyvin paljon. Bourlanges' betänkande utgör, enligt min åsikt, ett oerhört virtuost arbete, och jag måste säga att jag personligen beundrar detta arbete väldigt mycket.hopeateos
 • työpaikka
  Emmehän halua pelkästään, että jokaisella on työpaikka, vaan myös, että jokaisella on hyvä ja kunnollinen työpaikka? Vill vi inte bara att alla ska ha arbete, utan också att de ska ha goda, ordentliga arbeten?Ei riitä, että varmistetaan, että kaikilla on työpaikka. Det räcker inte att se till att alla har arbete.Tähän mennessä rahastolla on autettu 7 250 työntekijää löytämään uusi työpaikka. Hittills har fonden hjälpt 7 250 arbetstagare att hitta nytt arbete.
 • tuotep
  mielikuvituksen tuote
 • työnteko
  Työnteko johtaa yleensä palkkaan, tässä palkka ansaitsee työnteon. I allmänhet är det arbete som föranleder en lön, här är det lönen som ger rätt till arbete.On tehtävä selväksi, että ainoa keino päästä työhön Eurooppaan on laillinen työnteko. Det måste göras klart att lagligt arbete är det enda sättet att arbeta i Europa. Därför vill vi gå vidare med en helhetsstrategi.
 • työskentely
  AKT-EU-yhteiskokouksen vuoden 1996 työskentely AVS-EU: s gemensamma församlings arbete under 1996Työskentely ja opiskelu ulkomailla voivat olla hyödyllisiä Liettuan nuorille ja maallemme. Arbete och studier utomlands kan vara gynnsamt för Litauens ungdomar och för landet i sig.Oikeusasiamiehen työskentely ei kuitenkaan ole ollut täysin ongelmatonta kyseisinä vuosina. Det har dock inte saknats svårigheter i ombudsmannens arbete under denna period.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja