TietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotViihdeHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan argument käännös ruotsi-suomi

  • argumenttiTämä ei kuitenkaan ole mikään kunnollinen argumentti. Men detta är egentligen inget argument.Tämä on meille usein esitetty argumentti. Det är ofta det argument man framför.Jos muut olosuhteet säilyvät samanlaisina, se tietenkin on jonkinlainen argumentti. Under identiska omständigheter är det förstås ett argument.
  • perusteluTämä on täysin väärä perustelu. Det här argumentet är helt felaktigt.Tämä on harhaanjohtava perustelu. Detta är vilseledande argumentation.Minun mielestäni se ei ole hyvä perustelu. Det tycker jag inte är något argument.
  • syyNeljänneksi, kun väitteet loppuvat, todellinen syy paljastuu: sosiaalinen polkumyynti. För det fjärde, när argumenten tryter visar sig det verkliga skälet: social dumpning.Toinen syy vastustaa komission jäsen Bolkesteinin ehdotusta on se epätasa-arvo, jota se luo Eurooppaan. Ett annat argument mot Bolkesteins förslag är den orättvisa som det medför i Europa.Tämä on suurin mahdollinen syy, miksi meidän pitäisi pyrkiä tekemään ennemminkin perinpohjainen kuin nopea ja pintapuolinen vapaakauppasopimus. Dessa argument talar starkt för ett frihandelsavtal som är djupgående snarare än snabbt och lätt.
  • todisteSe olisi ehkä parempi todiste ja parempi perustelu, jotta kulttuurista kiinnostumattomat jäsenet saadaan tukemaan kulttuurihankettamme. Det skulle kanske vara det bästa beviset och det bästa argumentet för att våra kolleger, som inte är intresserade av kulturen, skall stödja oss i vårt kulturprojekt.Todisteena paikalla olosta ovat tekijän sormenjäljet.Muita todisteitata ei ole esitetty.
  • vaihekulma

Esimerkit

  • Vad har ni för argument för er slutsats att förbjuda all rökning?
  • Sinusfunktionen tar endast ett argument, medan permutationsfunktionen tar två.
  • Argumentet för 1 + i är lika med π/4.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja