BlogitHoroskooppiVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan avsäga sig käännös ruotsi-suomi

  • kieltää
    Toiseksi: mitä tulee sähköpostimainontaan, kuluttaja voi vaivattomasti ja maksutta kieltää yksittäisten yritysten mainonnan. För det andra: När det gäller reklam via e-post ges konsumenten möjlighet att helt enkelt utan kostnad avsäga sig reklam från enskilda företag.Lapsen vanhemmat kielsivät häntä menemästä ulos.Pääsy kielletty.
  • luopua
    Dalai-lama itse tunnusti todellisuuden, kun hän uhkasi tuolloin luopua asemastaan elävänä jumalana. Dalai lama själv erkände situationens allvar när han hotade med att avsäga sig titeln som levande gud.Jos joku haluaa luopua nykyisistä tehtävistään, ilmaiskoon sen selkeästi: hän voi siirtyä uusiin tehtäviin, mutta hänellä ei voi olla samalla kertaa kahta institutionaalista tehtävää. Om någon vill avsäga sig sin nuvarande roll, låt dem då framföra detta tydligt: de kan spela en annan roll, men de kan inte inneha två institutionella roller på samma gång.Ihmisoikeuksien puolustaminen on Euroopan unionille perustavanlaatuinen tehtävä, josta toimielimet eivät saa luopua ja joka on säilytettävä diplomaattisen työn ensisijaisena tavoitteena. EU:s roll som människorättsförsvarare är en grundläggande utmärkande egenskap som institutionerna inte får avsäga sig utan som måste kvarstå som en prioritering i det diplomatiska arbetet.
  • luopua kruunusta erota virasta, erota tehtävästä
  • luovuttaa
    Reuters: Venäjän odotetaan luovuttavan viime vuonna haltuun ottamansa Ukrainan laivaston alukset (yle.fi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja