ReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihde

Sanan avsevärt käännös ruotsi-suomi

  • huomattavasti
    Se on sinänsä paljon, mutta huomattavasti vähemmän kuin 52 prosenttia. Det är visserligen mycket men avsevärt mindre än 52 procent.Investoinnit lisääntyvät huomattavasti. Investeringarna har ökat avsevärt.Olemme alentaneet esteitä huomattavasti. Vi har avsevärt minskat hindren.
  • suuresti
    Siirtyminen koko alan kattaviin ohjelmiin helpottaa suuresti tätä prosessia. Steget mot sektorsvisa program kommer avsevärt att underlätta denna process.Korean vapaakauppasopimusta koskevat huolenaiheet ovat hälventyneet nyt suuresti. Idag har oron över frihandelsavtalet med Sydkorea minskat högst avsevärt.Se vaikeuttaa nyt suuresti Euroopan unionin kehitystä. Denna belastar nu avsevärt utvecklingen av Europeiska unionen.
  • tuntuvasti
    Kummassakin tapauksessa Euroopan parlamentin valtuuksia on lisätty tuntuvasti. I båda fallen har Europaparlamentets befogenheter stärkts avsevärt.Toinen huolenaiheeni on se, että kuljetusten kustannukset nousevat tuntuvasti. Mitt andra bekymmer är att transportkostnaderna kommer att öka avsevärt.Tukea on lisättävä tuntuvasti, jos vuosituhattavoitteet halutaan saavuttaa. Biståndet måste ökas avsevärt om millennieutvecklingsmålen ska kunna uppnås.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja