TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatNauris.fi

Sanan avvikande käännös ruotsi-suomi

 • poikkeava
  Meidän on muutettava yhteiskuntaa, jolle on ominaista moraalin jatkuva rappeutuminen ja jossa arkipäiväistetään kaikenlainen poikkeava käyttäytyminen. Det är samhället, med sin allt sämre moral som innebär ett trivialiserande av alla former av avvikande beteende, som måste förändras.Vaikka nyt on kehitetty ties kuinka mones uusi ja poikkeava malli, vakava parlamentaarinen vuoropuhelu on järjestetty vain epäsuorasti. Den femtioelfte nya och den femtielfte avvikande modellen har nu åter utvecklats och åter har en seriös parlamentarisk dialog endast reglerats indirekt.Vaikka kyseinen tasavalta onkin ottanut käyttöön useita etnisiä ja uskonnollisia pyhäpäiviä, poikkeava kahdenvälinen sopimus Yhdysvaltain kansalaisten asemasta on edelleen voimassa. Även om denna republik har infört olika etniska och religiösa helger finns det fortfarande ett avvikande bilateralt avtal om statusen för amerikanska medborgare.
 • eksentrinen
  Väitetään, että nykyinen Avertonin herttua on eksentrinen persoona, jopa kummallisempi kuin hänen isoisänsä. (Lain ja rakkauden nimessä, McCabeJarruttavassa eli eksentrisessä työvaiheessa lihaksen pituus kasvaa supistuksen aikana.eksentrinen Jupiter (tähteään hyvin soikealla radalla kiertävä suuri kaasuplaneetta
 • epätavallinen
 • eriävä
  Minun on esitettävä hieman eriävä näkemys siitä, ovatko pyrkimyksemme parantaa ja laajentaa ehdotusta olleet ylimitoitettuja. Den punkt på vilken jag måste uttrycka en något avvikande mening är huruvida våra ansträngningar för att förbättra och utöka det har varit vittomfattande.eriävä mielipide
 • erilainen
  Tämän vuoksi näkemykseni on erilainen. Jag hyser därför en avvikande uppfattning.Euroopan unioni on erilainen, ja se poikkeaa Yhdysvalloista, ja niin sen on tehtävä myös jatkossa. Europeiska unionen skiljer sig, är avvikande och måste fortsätta vara det.Arvoisa komission jäsen, teillä vaikuttaa kuitenkin olevan aivan erilainen näkemys pk-yritysten asemasta ja parhaista tavoista tukea niitä. Ni tycks emellertid ha en klart avvikande åsikt om de små och medelstora företagens betydelse och hur de bäst kan stödjas.
 • omalaatuinen

Esimerkit

 • Han var sexuellt avvikande.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja