ReseptitTV-ohjelmatTietovisatNauris.fiVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan bärande käännös ruotsi-suomi

  • kantaja
    Rautatieasemien kantajat käyttävät yleensä kärryjä.Jos jatkuvan reaalifunktion kantaja on kompakti, funktio on integroituva.
  • kantava
    Pienet ja keskisuuret yritykset ovat siten selvästi Euroopan matkailun kantava voima. Små och medelstora företag är alltså tydligt den bärande kraften i och för den europeiska turismen.Menneinä vuosina yhtenäismarkkinat ja yhtenäinen valuutta ovat olleet toimiemme keskus, Euroopan elämän kantava ajatus. Tidigare har den inre marknaden och den gemensamma valutan varit den fasta punkten i vårt handlande, det bärande elementet i Europas liv.Keskeisin näkökohta ja mietinnön kantava ajatus on, että tieto- ja viestintätekniikat antavat kehitysmaille mahdollisuuden jättiharppauksen ottamiseen. Huvudsynpunkten, det bärande argumentet i betänkandet, är att informations- och kommunikationsteknik är en chans för utvecklingsländerna att ta ett stort steg framåt.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja