ReseptitHoroskooppiViihdeTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautotBlogit

Sanan balans käännös ruotsi-suomi

  • liipotin
  • tasapaino
    Se on transatlanttinen tasapaino. Det är den transatlantiska balansen.Siksi meidän on saavutettava jonkinlainen tasapaino. Vi måste därför skapa en viss balans.Tämä tasapaino on säilytettävä koko ajan. Man måste hela tiden behålla denna balans.
  • tasapaino, symmetria, tasaaja
  • tase
    Jos kuitenkin teemme yhteenvedon biopolttoainekysymyksessä, niin tase on negatiivinen, kun taas biokaasun - myös autoissa käytettävän biokaasun - osalta tase oli positiivinen. Men om vi vill skapa balans i frågan om biobränsle blir balansen negativ, medan vi har en positiv balans med biogas - även med biogas för bilar.Tässä maailmassa, jossa elämme, on 43 yhtiötä, joiden tase on suurempi kuin Puolan kaltaisen keskikokoisen EU:n jäsenvaltion kansallinen talousarvio. I dagens värld finns det 43 företag som har en balansräkning som uppgår till ett minst lika högt belopp som den nationella budgeten i en medelstor EU-medlemsstat, t.ex. Polen.sadanta ja haihdunta muodostavat taseen
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja